© @dermond_luna

8 Instagram-profiler, hvor du kan finde vintage skatte til hjemmet

Elsker du også at mikse nyt med gammelt? På Instagram er der et væld af profiler, som sælger smukke boligfund fra tidligere tider. Her er vores 8 favoritter.

Instagram er en fantastisk kilde til boliginspiration til både det store og det lille hjem – også hvis du godt kan lide at blande nyt design med gammelt guld. Der findes nemlig efterhånden et væld af Instagram-profiler, hvor du kan finde diverse vintage skatte, som vil sætte et fint og personligt præg på dit hjem.

Måske mangler du et nyt spisebord, en fin plakat eller lidt ekstra opbevaringsplads? Uanset hvad vil du helt sikkert kunne finde det vintage hos en af de 8 profiler herunder.

Tronsgaard Interiør

Tronsgaard Interiør er, ifølge dem selv, professionelle tingfindere. Instagram-profilen byder på tonsvis af flotte designfund, lige fra belysning og småinteriør til møbler og kunstgenstande. Alle tingene kan købes både via profilen eller i den fysiske butik i Århus.

ReDo Interiør

Hos ReDo Interiør finder du primært vintage møbler og lamper i 1950-70'er-stil. De har et stort udvalg af blandt andet større møbler og er derfor et perfekt sted at søge inspiration, hvis du er på udkig efter en ny sofa eller måske et spisebord.

Genfinderier

Genfinderier forhandler primært mindre boligfund såsom lysestager, smukke keramikfade og andet service – og her kan du med garanti finde det perfekte interiør til at dække et smukt bord.

Fine Phine

Hos Fine Phine kan du finde flotte retro fund i lange baner. Instagramprofilen er fyldt med et væld af gode fund, lige fra møbler, tæpper og lamper til mindre nips.

Millefiori Interior

Elsker du også smukt, italiensk, vintage interiør? Så skal du tage et kig på på Instagramprofilen Millefiori Interior. Profilen er fyldt med lamper og glas i flotte farver og former, og er du på udkig efter en vintage Murano-lampe, er dette stedet.

Særligt Samlet

Hos Særligt Samlet kan du gå på opdagelse blandt nye vintagefund dagligt. Profilen byder ikke blot på flotte Bauhaus-møbler, Murano-lamper og skulpturelle kunstgenstande, men også smukke kunstplakater, der vil pynte på enhver væg.

Kram & Klenodier

Hos Kram & Klenodier finder du et stort udvalg af retro fund. Profilen byder på lækre møbler i både Bauhaus- og 1950'er-stil, så hvis du har en forkærlighed for det industrielle eller varmt træ, er det her, du bør kigge efter fund til dit hjem.

Vintage 415

Hos Vintage 415 finder du fine og feminine fund til hjemmet fyldt med sirlige blomster og smukke pastelfarver – herunder både på spejle, lampeskærme og keramik.