Chefredaktørens 3 boligønsker

Costumes chefredaktør, Rikke Amtorp Christensen, elsker julens mange traditioner og at give gaver. Se her, hvad hun selv ønsker sig i år

Costumes chefredaktør skal holde en traditionel jul i år, med alt hvad det indebærer.

”Vi skal holde jul hjemme hos os med både min og min mands familie. Vi starter altid med en hyggelig morgenmad med hjemmebagte boller og musikken fra Nøddeknækkeren."

Ellers går juleaftensdag i Rikkes familie med at forberede maden, se Disneys juleshow og gå en tur i Holmens Kirke – for Costumes chefredaktør er det at gå i kirke juleaften nemlig noget helt specielt og en tradition, der går langt tilbage.

Rikke elsker at give gaver til dem hun holder af, og hendes definition på en god julegave er, når personen, der giver den, virkelig har tænkt over, hvad han har købt til dig.

Se her, hvad Rikke Amtorp Christensen selv ønsker sig i år:

”Det er ved at være tid til en ny sofa, og jeg er vild med den smukke bordeauxfarve. Jeg har altid kun haft sofaer i grå eller sorte nuancer, så jeg vil elske at prøve at have en med lidt farve.”

Sofa, &tradition hos Designfund.dk 34.995 kr.

"Det er ikke fordi, jeg mangler vaser til min samling, men jeg kan ikke stå for disse Silent-vaser fra Muuto. Den grønne farve er perfekt til at kombinere med dem, jeg allerede har.

Jeg mikser altid forskellige vaser, når jeg dækker middagsbord."

Vaser, Muuto hos Designfund.dk fra 249 kr.

"Min søn er startet i 1. klasse og mangler et skrivebord. Det vil være win-win at have Field desk fra We Do Wood stående inde på hans værelse, da det er både er brugbart og dekorativt."

Bord, We Do Wood hos Designfund.dk 4.200 kr. (før: 5.250 kr.)

Men hvad vil Rikke give i gave til en, der står hende nær? Svaret må siges at være en gave fra hjertet:

”Mine forældre skal have en tur til Paris. Jeg har verdens bedste forældre, der altid er der for os, når vi har brug for hjælp, og derfor har de fortjent en rigtig forkælelsestur til byernes by.”

Plakat, Vissevasse hos Designfund.dk 195 kr.

Læs mere om Rikkes jul på Designfund.dk her.

MERE FRA COSTUME