Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvid rustik keramisk vase med riller. © Jotex

Hvis du elsker H&M Home, vil du også elske disse boligbrands på budget

Drømmer du om at shine din bolig op? Her er fire lækre interiørbutikker, som lader dig opdatere dit hjem, uden at det koster en formue.

Zara Home

På samme måde som H&M har Zara også udvidet deres koncept fra kun at indbefatte tøj til også at omfavne interiør. Zara Home startede med et meget boho-chikt univers med mange mønstre, frynser og små detaljer, men har de seneste år bevæget sig over i en mere afslappet vibe a la en Toscansk vingård. Det sortiment, du finder i Zara Home, er præget af bløde tekstiler og afslappede naturfarver med et rustikt og landligt touch – og ikke mindst mange versioner af velduftende duftlys.

Duftlys i glaskrukke, med duft af Bergamont.
Hvid og brun keramisk krukke fra Zara.
Støvet pastel grøn dynebetræk og pudebetræk i satin fra Zara.
Trebenet skammel fra Zara.

Arket

Arket er endnu et af disse kombi-brands, der har lækre løsninger til både din garderobe og dit hjem. Deres interiør-afdeling byder på mange lækre accessories til både køkkenet, stuen og badeværelset. Derudover har de også en afdeling til børn, hvor du blandt andet kan finde legetøj, uldtæpper og kreative opbevaringsløsninger, hvis dine små mangler noget. Ligesom deres tøjafdeling er interiør-afdelingen præget af en meget nordisk stil med rene linjer og minimalistisk design – dog er der også ind i mellem plads til items i fine farver, som pifter det monokrome look op.

Vetiver håndkrem fra Arket.
Flet kurv i sandfarver.
Gul og beige zebra stribet gulvtæppe fra Arket.
Bladformet grønt keramisk fad fra Arket.

Ellos

Hvad end det er, du drømmer om, så er der en ret god chance for, at de har det hos Ellos. Deres sortiment spænder enormt bredt og omfavner både boligtilbehør og mindre pyntegenstande, men også møbler, køkkenartikler og elektronik. Udvalget er stilet, farverigt og har generelt et fint og feminint touch. Overordnet er Ellos fuldt bevæbnet til at hjælpe dig med at få dit hjem til at ligne forsiden af et boligmagasin.

Messingfarvet metalkurv til opbevaring af småting.
Botanisk skitse af blade i plakatformat fra Ellos.
Magasin holder i kurve materiale.
Pink og gul vase med runde naturlige former.

Jotex

Det svenske firma Jotex har efterhånden været en favorit i mange år. Ligesom hos Ellos kan du her både finde møbler og accessories, og de har desuden et særligt godt udvalg af belysning. Brandets udtryk er tydeligt skandinavisk inspireret med mange små vink til nordisk arkitektur, rene linjer og simpelt og elegant design. Du kan hurtigt få sammensat et hjem, der kun kan få gæster til at misunde din smukke bolig.

Lysestage formet som to hænder, i hvis med spraglede klatter maling.
Hvid enkel metal hylde.
Hvid rustik keramisk vase med riller.
Guldfarvet gulvlampe med tre pærer fra Jotex