kurvemøbler
© @sikadesign

Kurvemøbler: Smukke rattanmøbler og bambusmøbler til hjemmet og haven

Elsker du også de hyggelige kurvemøbler? Uanset om du har plads til en stor bambussofa eller måske blot en fin rattanloungestol, er de perfekte til at skabe lidt sommerhushygge i hjemmet. Vi har her fundet sæsonens pæneste bud på kurvemøbler til både boligen og haven.

Kurvemøbler til hjemmet

Nogle gange trænger man til fornyelse i sin bolig – og mangler du inspiration til nye nye spisestuemøbler eller måske en komfortabel sofa til haven, kan du med fordel læse med her.

Gennem de seneste år er kurvemøbler steget i popularitet, både til boligen, haven og altanen, og med god grund: De emmer nemlig af dansk sommerhusstemning og skaber straks hygge i hjemmet.

Nedenfor har vi samlet sæsonens pæneste kurvemøbler – lige fra kurvestole og kurvesofaer til rattanmøbler og bambusmøbler.

Flotte bambusmøbler til hjemmet og haven

Bambus er, udover at være et let materiale, også et af de mest bæredygtige og slidstærke byggematerialer, der findes – og derfor perfekt til kurvemøbler. Bambus kan holde til al slags vejr, og derfor egner bambusmøbler sig særdeles godt til altanen eller haven. Deres slidstyrke giver derudover dine møbler en længere levetid.

Bambusmøbler findes i alle afskygninger – lige fra små sideborde til sofaer og lænestole. Nedenfor finder du et udvalg af de flotteste kurvemøbler i bambus, som er på hylderne nu.

Fine rattanmøbler, som skaber hygge i hjemmet

Rattan er, ligesom bambus, et hurtigtvoksende, slidstærkt og langtidsholdbart materiale. De fleste rattanmøbler er desværre ikke helt ideelle til de skandinaviske vejrforhold, og derfor er rattanmøblerne bedst egnet til at stå indenfor. Dog kommer mange rattanmøbler også i stærkere materialer som aluminium og ArtFibre, hvis man vil nyde sine møbler ude på terrassen eller altanen. Hvis du er på udkig efter nye kurvemøbler, er udvalget ofte lavet i rattan, da rattanmøbler er nemmere at forme og bøje end eksempelvis bambusmøbler – og af samme grund kan du finde utroligt mange fine rattanmøbler på hylderne. Vi har herunder fundet vores favoritter.

Kurvestole, som skaber hygge uden at fylde

Vil du gerne få plads til et kurvemøbel, selvom kvadratmeterne er få i dit hjem? Så er en kurvestol måske noget for dig. Kurvestolene kommer i mange fine udgaver – lige fra spsiebordsstole til loungestole, der er perfekte til den lille altan. Fyld kurvestolen med en masse puder og tæpper i flotte farver, og så er den klar til at slænge sig i.

Nedenfor finder du vores udvalg af fine kurvestole, som er på hylderne nu.

Kurvesofaer til stuen eller haven

Kurvesofaen er ideel, hvis du ønsker at skabe flere siddepladser eller blot ønsker at have et lækkert møbel, du kan slænge dig i i stuen, på altanen eller i haven. Har du god plads, er en kurvesofa et hyggeligt alternativ til spisebordsstole ved spisebordet indendørs eller udendørs, hvorfra du kan nyde den danske sommersol. Fra kurvebænke til kurvesofaer – vi har fundet vores favoritter nedenfor.