Find din lille sofa
© HAY

Lille sofa: Her er de pæneste små sofaer til din stue

Mangler du en ny sofa til din stue, og er pladsen i dit hjem begrænset? Så kan det være en god idé at vælge en lille sofa, som ikke optager for mange kvadratmeter i rummet. Vi har her fundet nogle af de pæneste små sofaer, som er på hylderne nu, og hvor der både er taget højde for design og komfort.

Indretning med en lille sofa

Bor du i en lejlighed med færre kvadratmeter, eller har du blot en lille stue eller et værelse, hvor pladsen er trang, kan det være en udfordring at finde en sofa, som ikke optager alt for meget plads i rummet. I sådan en situation kan du med fordel lade valget falde på en lille sofa.

Ofte er sofaen stuens midtpunkt, og det er et af de møbler, der fylder mest i din stue – og derfor giver det god mening at vælge en lille sofa, som ikke kun er pæn, men også er komfortabel.

Vi har herunder fundet de pæneste små sofaer, som er på hylderne lige nu. På listen finder du både små sofaer med chaiselong, små to-personers sofaer og smarte modulsofaer, som lader dig designe lige præcis det møbel, du har brug for. Og naturligvis er der sørget for, at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken komfort, design eller kvalitet.

Vil du spare endnu mere plads, kan du også tjekke vores guides til de pæneste små spiseborde og senge med opbevaring.

Lille sofa med chaiselong

Sofaen danner ofte midtpunktet for hyggen i stuen, og når man har brug for at flyde, er det ofte sofaen, man søger til. Elsker du også at bruge en doven søndag på sofaen med en god Netflix-serie, kan det derfor give god mening at vælge en lille sofa med chaiselong, som du kan svinge benene op på.

Selvom du ikke har meget plads at gøre godt med, findes der heldigvis mange små sofaer med chaiselong på markedet. Vi har her udvalgt nogle af vores favoritter.

Lille to-personers sofa

Er pladsen meget trang, kan en lille topersoners sofa været et godt valg til dig. Selvom sofaen er lille, er mulighederne stadig mange – der findes nemlig mange forskellige design og farvekombinationer, når det kommer til små to-personers sofaer. Derved kan du lege med udtrykket og vælge en lille sofa, som udtrykker netop din personlige smag.

Nedenfor finder du vores bud på de pæneste små to-personers sofaer.

Lille sofa med puf

En sofa bliver ofte samlingspunktet for hyggelige stunder med venner og familie. Har du tit gæster på besøg, kan en sofa med en puf være en oplagt løsning. Du kan nemlig ikke bare bruge puffen til at hvile dine ben, men også som en ekstra siddeplads, når der er brug for det. En puf giver dermed lidt ekstra luft i rummet frem for eksempelvis en chaiselong, da du kan rykke rundt på den alt efter behov.

Vi har herunder fundet de pæneste små sofaer med puf, som er på hylderne nu.

Lille modulsofa

Der er ingen tvivl om, at modulsofaen er lidt af et vidunder, da den vigtigst er alt er meget fleksibel i forhold til formen – og har du med få kvadratmeter at gøre, eller måske et rum, der er atypisk i sine mål, kan det være smart at kunne udforme sin sofa alt efter behov.

Med en modulsofa har du både mulighed for at skabe en lille to-personers sofa, en sofa med chaiselong eller noget helt tredje. Med en modulsofa har du nemlig den ultimative frihed til at skabe en personlig sofa, der dækker lige netop dine behov. Vi giver dig vores favoritter herunder.