© svenskt tenn

Dette nye designsamarbejde er perfekt til sommerens grillaftener

Den danske smykkedesigner Charlotte Lynggard har lavet sommerens måske fineste designsamarbejde med Svenskt Tenn.

Meget snart er sæsonen for hyggelige grillaftener og lange, lyse nætter ved at være over os. Er du én af dem, der elsker at bruge tid med dine nærmeste omkring et veldækket bord til langt ud på aftenen, er dette nye interiørsamarbejde måske noget for dig.

Den danske smykkedesigner Charlotte Lynggaard, som til daglig designer smykker for familievirksomheden Ole Lynggaard Copenhagen, har nemlig netop lanceret en ny interiørkollektion med Svenskt Tenn. 'The North Sea', som kollektionen hedder, består af to forskellige viskestykker, tre stofservietter, en dækkeserviet, to tin-servietringe og to serveringsbakker med fiskemotiver i farverne blå, grøn, gul og orange. Ifølge en pressemeddelelse om samarbejdet er det naturen og særligt de fire årstider med deres skiftende farver og lys, der har været inspirationen bag kollektionen.

“Jeg har altid elsket fisk, da jeg synes, de vækker en følelse af drømme og undren. Mine design er til dels fortolkninger af fiskene, der lever i havet foran vores hjem i Øresund, et sted mellem Danmark og Sverige,” siger Charlotte Lynggaard om tankerne bag samarbejdet.

Kollektionens priser starter fra 385 kroner, og tingene kan købes allerede nu i Svenskt Tenns butik i Stockholm og på Svenskttenn.com.