© H&M Home

Få et smugkig på H&M Homes nye forårskollektion

Giver den nye budgetvenlige kollektion også dig lyst til at opgradere din bolig?

Med udsigten til lysere og længere dage og ikke mindst forårets komme kan flere måske nikke genkendende til, at en stigende lyst til at rydde ud, opfriske og omdekorere hjemmet kan komme snigende. Og selvom vores bolig hurtigt og nemt kan få et ansigtsløft i form af et nyt sæt sengetøj, en ny pude, en ny lysestage og en ny plante, skal man ikke undervurdere, hvor hurtigt det kan blive et omkostningstungt projekt.

Håndplukket til dig

Hvis du gerne vil gøre dit hjem forårsklar, men ikke vil lade det koste en formue, kan du med fordel ty til highstreet-mærkernes interiørlinjer som H&M Home, der ligesom mærkets tøjkollektioner kan erhverves til mere budgetvenlige priser.

H&M Homes seneste forårskollektion, som allerede nu er delvist tilgængelig på de virtuelle hylder på H&M's hjemmeside, gør dig klar til de lysere dage med en tidløs, minimalistisk og stilfuld, men samtidig afslappet kollektion, hvor bløde og neutrale farver, rene linjer samt skulpturelle former er dominerende, og hvor du kan få opdateret alt fra badeværelse og køkken til stue, (hjemme)kontor og soveværelse.

Nedenfor kan du tage et smugkig på kollektionen, som løbende vil blive opdateret med nye ting.

Se hele kollektionen

Håndplukket til dig