© H&MHOME

Få et smugkig på H&M Homes nye kollektion, som er perfekt til sol og sommer

Stærke farver og mønstre inspireret af dage under solens stråler er fokus for den fransk-iranske interiørdesigner og arkitekt India Mahdavis nye designsamarbejde med H&M Home.

Er du til sommerlige farver og fine mønstre, kan du med fordel glæde dig til forårets nyeste designsamarbejde mellem H&M Home og den fransk-iranske interiørdesigner og arkitekt India Mahdavi, som snart lander på hylderne.

Mahdavi, som er bosat og har haft studie i Paris i mere end tyve år, er kendt for sine maksimalistiske og farverige designs. Det nye samarbejde tager udgangspunkt i hverdagslivet, og den farverige kollektion består af tallerkener, skåle, krus og vaser samt tekstiler som en plaid og pudebetræk – ting, som er perfekte til sommerens hyggelige middagsselskaber udendørs med keramik i smukke farver og et varmende tæppe til de køligere aftener under åben himmel.

Kollektionens nuancer består primært af sommerlige pastelfarver som gul og lyserød samt græsgrøn, stærk orange og himmelblå – og det ternede mønster, som går igen på flere af de nye items, er inspireret af de slørede ude-af-fokus-mønstre, man ser, når man lukker sine øjne op mod solen.

India Mahdavi x H&M Home-kollektionen kan købes fra 28. april 2022 i udvalgte H&M-butikker og på Hm.com/home.