© Ikea

Ikea og hypet svensk modebrand laver hjemmets nye it-accessory

Den giver god duft til hjemmet, er multifunktionel og prisvenlig, hvorfor vi spår, at den vil blive revet ned af hylderne i din lokale Ikea-butik.

Med efterårets komme er det meget naturligt, at man får lyst til at bruge mere tid indendørs, og dette efterår bruger vi formentligt endnu mere tid hjemme i stuen, end vi plejer. Derfor er der god grund til at kræse for dig selv, så tiden derhjemme bliver lidt hyggeligere, og her kommer Ikeas nye designsamarbejde ind i billedet.

Ikea og det svenske parfume- og modebrand Byredos stifter Ben Gorham er gået sammen om sæsonens måske fineste duftlys.

Kollektionen hedder Osynlig og består af 13 forskellige duftlys.

Idéen bag kollektionen er, at det ikke kun er fysiske rammer, som skaber et hjem, men at den hjemlige følelse også kan vækkes med en speciel duft fra for eksempel et duftlys. Og hvis der er nogen, som kender dufte, er det Ben Gorham, der også selv er næsen bag Byredos populære parfumer.
Byredos parfumer er dog i et prisleje, som ikke alle kan finde plads til i budgettet, og derfor giver dette samarbejde god mulighed for at få en del af Byredos duftunivers til en mere overkommelig pris.

Udover at fylde hjemmet med stemningsfyldt duft kommer duftlysene også i fine keramikkrus med låg, som kan genbruges, efter at lyset er brændt ud. Kollektionen består som sagt af 13 forskellige dufte under tre forskellige kategorier: Floral, woody og fresh, og lysene kommer i forskellige størrelser, som fås i priser fra 49 kroner til 199 kroner, og er tilgængelige i alle Ikeas danske varehuse fra fredag 30. oktober.