© Mango

Nu kan du (endelig) shoppe Mangos første interiørkollektion

Indret dig som i Middelhavsområdet med Mangos nye interiørkollektion, som du kan shoppe fra 99 kroner.

Zara Home, H&M Home og Arket Homeware. Det er efterhånden en tendens, at flere og flere highstreetmærker ikke blot er kendte for deres tøj- og skokollektioner, men også giver sig i kast med interiørkollektioner – senest hos det spanske brand Mango.

Mango har netop lanceret sin første Home-kollektion, som ikke blot klæder os på til timerne i hjemmet, men som også giver vores boliger en fin og sommerlig makeover. Kollektionen tager os direkte med til Middelhavsområdet, hvor rene linjer, simplicitet, et lækkert materialevalg og ikke mindst en naturlig farveskala er i fokus.

I kollektionen finder du en lang række fine interiørfund som sengetøj, lagner, tæpper og håndklæder samt blødt loungewear, der tæller morgenkåber, pyjamasser, skjorter og tøfler – alt sammen udført i enten lækkert bomuld eller hør.

Ligesom med mærkets kollektioner til kvinder, mænd og børn er priserne på interiørkollektionen også forholdsvis budgetvenlige og starter ved 99 kroner. Så trænger din bolig til et prisvenligt pift, kan du med fordel gå på opdagelse i kollektionen.

Nedenfor kan du tage et kig på kollektionen, der kan erhverves på Mangos hjemmeside – men har du blot den mindste udrejselængsel, skal du være varsom med at kigge på de idylliske kampagnebilleder, der får os til at længes endnu mere efter afslappende feriedage brugt på at slænge sig under oliventræerne og hoppe i det friske Middelhav.