#Danskdesignstøtter

Lauritz.com, Bo Bedre, Bolig Magasinet og Costume Living er gået sammen om en støtteauktion, hvor pengene ubeskåret går til Røde Kors

Auktionen er åben – se den her!

Den største humanitære katastrofe i flere årtier udspiller sig lige nu i Mellemøsten, og det er umuligt ikke at være påvirket af de voldsomme billeder og skæbnehistorier, som man ser og hører fra Syrien.

Støtteauktion for Røde Kors

Op til Røde Kors' landsindsamling 4. oktober er Lauritz.com, BO BEDRE, Bolig Magasinet og Costume Living gået sammen med nogle af de største danske designfirmaer om en støtteauktion for bl.a. ofrene for krisen i Syrien. Det beløb, vi får ind fra designauktionen, vil ubeskåret gå til Røde Kors' vigtige hjælpearbejde.

Flere designfirmaer har allerede nu valgt at donere designmøbler og -accessories til auktionen, som vil begynde på Lauritz.com fra 25. september til og med 4. oktober. Frem mod auktions-opstart vil endnu flere firmaer donere design til auktionen, så vi kan sikre flest muligt støttekroner til Røde Kors.

Find auktionen lige her

Donationer til auktionen

Fire Y-stole, 60-års jubilæumsudgaven af Arne Jacobsens velkendte 7'er stol og en Corona Spectrum er blot et lille udvalg af de fine ting, der er doneret til auktionen, og som kan bydes på nu. Der vil løbende blive tilføjet nye produkter frem mod auktionens opstart.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG ...