Det skal du huske, når du placerer dit TV

Det kan nemlig betyde meget for både indretningen og oplevelsen, når du skal placere dit fjernsyn

Det handler ikke kun om, hvor der er plads, når du skal hænge dit TV op eller finde en god placering til det i stuen eller soveværelset. Der er nemlig en masse faktorer, der spiller ind, som kan være vigtige for din oplevelse med din favoritunderholdning.

Afstanden

Flere og flere vælger i dag at købe store fjernsyn, da de både er blevet mere tilgængelige, har større skærmopløsning end nogensinde og har et mere strømlinet design. Et stort TV betyder, at du bør placere det et sted, hvor der er rigeligt med luft omkring, så det ikke virker dominerende i din stue.

Så vil du have den bedst mulige oplevelse, bør du også gå efter et stort TV. Samsung QLED 8K fjernsynet har en skærmopløsning på 33 millioner pixel. Det betyder en uforlignelig oplevelse, hvor du vil kunne se selv de mindste detalje - lige meget hvor tæt eller langt fra du sidder.

Højden

Hvis du skal hænge din fladskærm op, kan det betyde meget for din oplevelse, at det hænger i god højde. Det kan nemlig have betydning for, hvordan du ser farverne og kontrasterme.

Som fingerregel er det derfor altid godt at gå ud fra, at dit fjernsyn bør hænge i midten af dit synsfelt, når du sidder i sofaen. Dog er det altid at foretrække, at du kigger mere ned, end du kigger op, hvis du skal have det mest optimale udsyn.

Lysindfaldet

Der er ikke noget værre, end hvis lyset generer dig lige midt i cliffhangeren i det nyeste afsnit af din favoritserie. Sker det, kan det højst sandsynligt tænkes, at du ikke har placeret dit TV taktisk i forhold til lysindfaldet i din stue.

Skærmen på QLED 8Ker særligt lys og virker derfor godt i rum med meget lysindfald, hvilket betyder, at du ikke altid behøver skærme af, hvis du skal se TV. Dog bør du altid sørge for at placere dit TV et sted, hvor solen ikke kommer til at stå direkte på.

Læs meget mere om Samsung QLED 8K-fjernsynet her, hvor du kan også kan gå opdagelse i fjernsynets mange, smarte funktioner og specifikationer.