© balie balie

Disse 5 interiørbutikker i København bør du kigge forbi

Er du vild med at gå opdagelse efter dekorative fund til hjemmet? Vi har fundet 5 interiørbutikker, som helt sikkert er et besøg værd.

MAUDE

Maude ligger på Amagerbrogade og er bestyret af et lille team bestående af mor og datter. Sammen har de skabt et fint univers i den lille butik, hvor du kan finde et smukt udvalg af dekorative items til hjemmet i form af plakater, vaser og meget mere.

Balie Balie

På Godthåbsvej finder du Balie Balie – en lækker interiørbutik med tilhørende showroom. I butikkens smukt indrettede lokaler, finder du et nøje udvalgt sortiment af alt lige fra store, flotte møbler til elegant brugskunst, der vil pynte på hylderne i de fleste hjem.

Notre Dame

Notre Dame har haft adresse i Nørregade lige siden de åbnede dørene for første gang i 1978. Det er altid en sand fornøjelse at gå på opdagelse i den hyggelige butik, hvor du helt sikkert kan finde en ting eller to – uanset hvilken boligstil du kører med derhjemme.

Fick

Hvis du er til interiør med kant og kulør, så skal du tage et smut forbi Fick, som ligger på Gammel Kongevej. Butikken rummer et spændende sortiment møbler og brugskunst fra et godt miks af danske og internationale brands samt items fra Ficks eget design.

H. Skjalm P.

H. Skjalm P. har eksisteret siden 1953 og butikken på Nikolaj Plads er helt sikkert et besøg værd. Spredt ud på butikkens to etager finder du et spændende sortiment af interiør, køkkengrej og brugskunst, som passer ind i de fleste hjem.