indretning blogger
© Instagram / @camillecharriere / @trineswardrobe

Dyre boligitems, alle bloggere har

Hvis du vil være blogger, eller bare indrette som en, så skal du have den store pengepung frem. Her er de vilde boligitems, som bloggerne har i deres hjem

Danske såvel som internationale bloggere bruger blandt andet de sociale medier til at fremvise fantastiske fund. Det gælder både ting fra klædeskabet, men i særdeleshed også items fra deres hjem.

Hvis du vil indrette dit hjem som en blogger, er der særligt fem ting til boligen, du skal have fingre i. Vi guider dig til at få stilen herunder – og vi kan afsløre, at det ikke bliver billigt.

Ultrafragola-spejlet

Du genkender formentlig det 70’er-inspirerede spejl i formet akryl med pink neonlys fra dit Instagram-feed. It-piger som Pernille Teisbæk, Marie Jedig og Camille Charrière sværger alle til spejlet, der giver den perfekte ramme, når billederne til dagens outfit skal tages.

Vil du også tilføje spejlet til din indretning, så skal du grave dybt i lommerne eller skaffe en gavmild giver. Spejlet, der er designet af italienske Ettore Sottsass Jr., koster nemlig i omegnen af 50.000 kroner.

Crista Seya x Alessy-vaser

De omvendte menneskehoveder er en humoristisk tilføjelse til indretningen, der passer perfekt ind i tidens keramik-tendens. Og bloggerne kan slet ikke få nok af de keramiske hoveder, som ofte bliver fyldt med friske markblomster.

Hver enkelt fase bliver kun lavet i 100 eksemplarer og prisen for henholdvis den lille og den store udgave ligger på 4.750 kroner og 8.000 kroner.

Maison Charles-lampe

Designeren Maison Charles er kendt for at skabe unikke lamper med naturlige, forgyldte motiver. Statementlampen er fuldstændig overflødig, men et kunstværk i sig selv, der giver indretningen et dekadent udtryk.

Hvis du har et (stort) ledigt hjørne til, og styr på din opsparing, er ananas-lampen et godt bud.

Modeblogger Marie Jedig købte sit eksemplar på Lauritz.com, hvor den kan blive din for cirka 8.000 kroner.

FOS-diamantbord

Et fint, diamantformet spejlbord møder et råt fundament i sten. Bloggerne kan ikke få nok af det kontrastfulde møbel fra FOS, der også indretter Célines eventyrlige butikker.

Hvis designermøblet også skal flytte ind hos dig, skal du slippe cirka 19.000 kroner, hvilket er lige i overkanten af, hvad flertallet bruger på et lille sofabord.

Marrokansk tæppe fra Beni Ourain

De bløde tæpper med grafiske, sorte linjer dekorerer blogger-boliger over hele landet. Og med god grund, for tæppet af den marrokanske Beni Ourain er et kunstværk i sig selv og resultatet af mange timers håndværk.

Hvert tæppe er lavet i kvalitetsuld og væves i hånden, hvorfor der ikke findes to ens tæpper. Det sort-hvide design passer godt ind i den skandinaviske indretning, samtidig med, at tæppet giver et snert af eksotiske Marokko.

Hvis du vil gøre bloggerne kunsten efter, kan tæppet blive dit fra 4.000 kroner og opefter.