Fine detaljer til dit vasketøj

Skab hyggestemning med boligstylistens cool indretningstips – og gør kedelig vasketid til eftertragtet fritid.

Vasketøj er for mange synonym med kedelig hverdag, men det behøver ikke at være besværligt og uinspirerende. Med en dejlig atmosfære dér, hvor du vasker, og en vaskemaskine, der gør det meste af arbejdet for dig, er det faktisk hyggeligt at få styr på alt lige fra dine silkeskjorter til skræddersyede bukser. Se bare her, hvor vi giver tips til de finesser, der gør vaskerummet til et mere behageligt sted at opholde sig.

Giv dit tøj de bedste betingelser

Få et afslappet forhold til at vaske alt i din garderobe med en Bosch i-DOS-vaskemaskine, hvor indbyggede sensorer automatisk registrerer tøjets behov, så du undgår krympet tøj og opnår perfekte vaskeresultater. Og du risikerer heller ikke overdreven brug af sæbe, som kan give hudirritationer (fordi resterne sidder i tøjet).

Støvede farvetoner

En grå farve på væggen er med til at give behagelig stemning, men den er heller ikke for meget – du kan få ordnet en masse praktisk uden at blive sansebombarderet med alverdens hidsige udtryk.

Lysende atmosfære

God belysning i et vaskerum kan være vigtigt, men når der 'bare' skal foldes tøj, så er dejligt med en dæmpet hyggebelysning frem for et skarpt spotlys, hvor du kan være i ét med dine egne tanker eller nyde en spændende podcast.

Skøn orden

Sørg for at have kasser, kurve og poser til farvesortering af vasketøjet, så det er gjort på forhånd. De må gerne have en tekstur og stoflighed, der højner fornemmelsen af luksus – og en kvalitet, der er lækker at omgive sig med.

Indrammet hygge

Et gulvtæppe giver varme i et rum, fordi det er med til at centrere hyggen. Til dit vaskerum er det smart med ét af plastik, så det kan tåle fugt, men derudover er det vigtigt, at det kan vaskes i vaskemaskinen.

Automatisk kvalitet

Gør det nemt for dig selv med en Bosch i-DOS-vaskemaskine. En vaskemaskine med automatisk dosering af vaskemidlet i forhold til mængden af snavset tøj, der desuden er super-stille i drift og energivenlig.

Smukke sæber

Investér i flotte håndsæber, der er med til at give en dejlig følelse af velvære. Og opbevar vaskemiddel og skyllemiddel pænt og praktisk – f.eks. i en smuk trækasse med hank, så du har dem alle lige ved hånden.

Pæn patina

Find en gammel vaskebænk af træ på et lokalt loppemarked for at understrege den rigtige vaskeristemning. En brugt bænk har en smuk patina, der oser af hygge, og så er den selvfølgelig praktisk til at lægge tøj på.

Tip! Læs mere om vaskemaskiner fra Bosch på bosch-home.dk