Fokus på: Kunstner Christina Kamman

Til dagligt er Christina Kamman den ene del af designduoen Kamman & Pedersen. I dag sætter vi fokus på kunstneren og hendes kreative univers

1 / 4

Træd indenfor i et farverigt univers, hvor inspiration fra naturen, årstiden, kulturer og mennesker smelter sammen i skønne designs og unikke tryk, når Costume Living sætter fokus på den ene del af designduoen Kamman & Pedersen, nemlig Christina Elisabeth Kamman.

Læs med her, hvor Christina fortæller dig om, hvorfor hun elsker farven sort, sit fire meter lange træspisebord og om, hvorfor hun gerne vil opnå det hele.

2 / 4

Navn: Christina Elisabeth Kamman
Alder: 37 år
Beskæftigelse: Client Service Director hos Zenith Optimedia DK og kunstner

Du kender mig måske fra ... virksomheden Kamman & Pedersen, som laver design og unikatryk.

Det første jeg tænker på, når jeg vågner er ... hvor heldig jeg er at være gift med min soulmate og dernæst hvilken farve, der ville passe ind i det værk, jeg tegner på for tiden.

Jeg bliver inspireret af ... årstiden, naturen, fremmede kulturer og mennesker, som hviler i sig selv og tør skille sig ud fra mængden.

Jeg drømmer om at opnå ... det hele. Min partner i Kamman & Pedersen, Gitte Pedersen, og jeg taler ofte om, at vi gerne vil lege med alt fra keramik til vægmalerier.

3 / 4

Christina Kamman med sin Kamman & Pedersen-partner, Gitte Pedersen

Min hverdag er tit fyldt med ... dårlige jokes, spændende mennesker, kreative ideer, hårdt arbejde og timer med tegneblokken.

Jeg designer, fordi jeg er dårlig til … at slappe af og til at få afløb for alle mine skæve ideer.

Min yndlingsfarve er ... grøn, bilder jeg mig selv ind, fordi jeg elsker forår og håb. Men sandheden er nok, at jeg elsker sort - en fantastisk kontrast til alle andre farver, så definitiv og stærk.

Dette hjem vil jeg helst se mit design i ... jeg ville elske at kunne have et limited edition tryk hængende hos Malene Birger. Jeg er vild med hendes evne til at kombinere det klassiske med det moderne, de stramme linier med ekstravagante mønstre og så selvfølgelig kombinationen mellem sort eller hvid og en vild pangfarve.

4 / 4

Mit yndlingshjørne i mit eget hjem er ... for enden af vores næsten fire meter lange træspisebord. Det er mit domæne, og herfra styrer jeg verden! Jeg har siddet mange nætter og tegnet, malet, arbejdet på præsentationer, betalt regninger, bestilt rejser, fordybet mig i boligmagasiner og læst gode bøger ved det spisebord.

Her kan du købe mit design ... Kamman-pedersen.dk – jeg laver også større unikaværker på lærred efter bestilling.

Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev