Her er årets smukkeste musthave til dit hjem

Der er fokus på velvære og innovativt design på badeværelset i 2017. Se, hvordan du får stilen ved at udskifte én klassiker.

I 2017 vil vi investere i kvalitet og velvære til boligen. "Brug og smid væk"-kulturen viger for alvor pladsen til fordel for gennemført design, som du vil glæde dig over de næste mange år, og som har funktioner, der gør vores liv bedre.

De senere år har der været stor fokus på indretningen af soveværelset, hvor vi har forsøgt at skabe et rum, der hjælper os til bedre søvn og dermed højere livskvalitet. Måske er du en af de mange, der investerede i en ny seng med smukt design og høj komfort. Nu er tiden kommet til badeværelset, der skal være et velværerum, hvor du kan slappe af, lade op og få et tiltrængt pusterum i en hektisk hverdag - mens du er omgivet af smukt og innovativt design.

Det betyder, at tiden er kommet til en opdatering af badeværelsets nok vigtigste element - toilettet.

Geberit AquaClean toilet
© Geberit

Fremtidens toilet er her allerede - Geberit AquaClean Mera vasker dig nænsomt med lunt vand efter toiletbesøg og det væghængte design får toilettet til at fremstå nærmest svævende over både gulvet og ud fra væggen på grund af den forkromede afdækning. Vil du prøve, hvordan toilettet virker - i en afslappet atmosfære? Find en Geberit-partner her.

Renhed og rene linjer

Designeren Christoph Behling står bag Schweiziske Geberits douchetoilet AquaClean Mera, der med sin automatiske douchefunktion nænsomt og behageligt både vasker og tørrer dig efter toiletbesøg.

– Jeg designer luksusure for TAG Heuer og luksustoiletter for Geberit. For mig ville det være en katastrofe, hvis mit design så ”træt” ud efter 10 år. Design skal aldrig være moderne – det skal altid være tidløst, fortæller Christoph Behling.

AquaClean-toiletterne har vundet indpas i mange luksuriøse hjem i Danmark - men det kræver måske en kulturændring hos de fleste af os, at købe et toilet der vasker med lunt vand og tørrer dig efter toiletbesøg.

Vi bruger vand til at vaske hænder og hår – hvorfor ikke være lige så hygiejniske, når vi har været på toilettet?

  • Jeg rengør jo ikke mine mudrede støvler med papir, og efter en tur på mountainbike tørrer jeg mig jo heller ikke med papir for at blive ren. Jeg er sikker på, at hvis du bruger et douchetoilet i én uge, så er du overbevist for resten af dit liv, siger designeren.

I Geberit AquaClean Mera er teknikken afgørende for, at douchestrålen rengør perfekt. Med en blid, pulserende vandstråle sørger toilettet for at give en grundig, skånsom og vandbesparende vask bagi.

Du betjener douche- og tørrefunktionen med et enkelt tryk på en fjernbetjening, og alle medlemmer af familien kan have deres egen profil. Det teknologisk overlegne AquaClean-toilet fra schweiziske Geberit er med andre ord fremtidens møbel og passer smukt ind på det designbevidste badeværelse.

Nysgerrig for at se, hvordan toilettet virker? Se videoen her.

Geberit AquaClean toilet
© Geberit

Det bliver vigtigere og vigtigere at investere i innovativt design til boligen, som passer til dig og din livsstil - og som holder langt ind i fremtiden. Her er det douchetoilettet Geberit AquaClean Sela, der nænsomt vasker dig med lunt vand efter toiletbesøg.

3 designtendenser i 2017

  • Intelligent design - Vi har vores smartphones på os hele tiden, og nu flytter teknologien for alvor også ind i hjemmet, hvor møbler skal kunne mere og mere. Tænk i smarte løsninger, der gør livet lettere for dig.
  • Grøn - Både som farven grøn og bæredygtighed. Pantones colour of the year "Greenery" er på alles læber og snart også alles vægge. Vi stiller som forbrugere også i stigende grad krav til, at vores møbler skal være produceret bæredygtigt.
  • Afslappet luksus - Vi vil gerne indrette os med luksus, men ikke luksus der råber højt og er ekstravagant. Det skal være smukt og gennemført design, hvor der er kælet for alle detaljerne og gør vores hjem til et rart sted at bo.