Her er den perfekte garderobe til modeentusiasten

Vil du hellere bruge dine penge på tøj end på opbevaring? Med få møbler kan du skræddersy et Instagramværdigt walk-in closet i selv de mindste lejligheder

De fleste modeentusiaster drømmer om et walk-in closet, hvor de kan beundre deres fineste klæder og smukke sko. Det er dog de færreste, der har et ekstra rum tilovers udelukkende til tøj. Men med få møbler og skræddersyet interiør kan du rent faktisk skabe en illusion om et walk-in closet, også selvom du bor på få kvadratmeter. Den åbne garderobe giver samtidig rummet et cool og dekorativt look og et dejligt overskueligt overblik over dine favoritkøb, så du altid har styr på din garderobe.

Her er fem tips til at skabe en smuk, åben garderobe:

Brug dit tøj som dekoration

Et garderobestativ er en fantastisk opfindelse til alle fashionistaer. Du får overblik over dit tøj, så du hurtigt kan finde dagens outfit, du kan vise din imponerende samling frem, du undgår at tøjet bliver krøllet, og du kan farvekoordinere dine favoritter, så det ser ekstra stylet ud. Køb et garderobestativ i sort - det giver en cool kontrast til lyse vægge.

Vis dine yndlingssmykker i et vitrineskab

Dine smykker er smukke, så hvorfor ikke vise dem frem? Køb et vitrineskab med glas, så dine smykker og tasker kan pynte på en dekorativt måde uden at blive støvet. Det er den perfekte måde at sikre, at dine favoritaccessories bliver ved med at skinne.

Skab orden med æsker

Æsker er ideelle til at skabe orden i en åben garderobe. Her kan du gemme dine strømper, undertøj og det sportstøj, som ikke er så dekorativt at have hængende i garderoben. Køb de runde æsker for at give de firkantede linjer et kreativt tvist, uden det bliver rodet.

Stil stilletterne på hylden

Ingen garderobe uden hylder. Her kan du mikse dine favorit strik og yndlingsstilletter med rejseminder og arvestykker for at få en helt unik og stilfuld garderobe, som skiller sig ud fra mængden. Køb hylder og hyldeknægte i samme mørke farve som garderobestativet - det skaber en flot sammenhæng i garderoben og sætter fokus på dit tøj.

Giv walk-in effekt med gardiner

Brug store tunge gardiner til at skabe fornemmelse af et walk-in closet, som du kan gemme væk, når du har lyst. Det giver en cool effekt i rummet og en fornemmelse af et ægte walk-in. Når gardinerne er rullet for, får du, som en bonus, en flot og farverig væg, helt uden at skulle i gang med det store malerprojekt.