© Journey

Journey: Dette bliver 2022's største farvetendens til boligen

Det lader til at corona-pandemien har sat sit aftryk på årets boligtendenser. Vi har allieret os med parret bag designvirksomheden Journey, Cecilie Friis-Mikkelsen og Thomas Raun, som her giver deres bud på, hvilken farve vi kommer til at se meget mere til i 2022.

Et nyt år er ikke blot lig med håbefulde nytårsforsæt og tanker om fremtiden – det betyder nemlig også, at der er række helt nye tendenser inden for mode og bolig, som du kan kaste dig over.

Særligt Instagram er blevet en platform for en lang række interiørkyndige profiler, som vi lader os inspirere af – og ofte er der én eller flere farver, der går igen hos de forskellige influenter.

Også i 2022 er der en helt bestemt farvepalette, som skiller sig ud, og som vi godt kan forvente at se en masse til det i det indeværende år – og det er ikke hvilken som helst farveskala, der er tale om.

Cecilie Friis-Mikkelsen og Thomas Raun, som står bag designvirksomheden Journey, giver herunder deres bud på, hvilken boligfarve vi i særdeleshed kan forvente at stifte bekendtskab med i 2022.

"Grøn og generelt jordfarver bliver særligt de farver, der kommer til at dominere 2022 på bolig- og interiørfronten som en direkte reference til naturen og roen. Efter lang tid forbundet med usikkerhed og uvished grundet den globale pandemi, som forhåbentlig endelig er i sin udfasning, vil der helt naturligt være noget dragende over lyse farver i naturlige og afdæmpede nuancer og dybe, bløde jordfarver, som arbejder kontrastfuldt sammen med de lyse toner og fremhæver hinanden – eksempelvis som mørk rustrød og andre afdæmpede, brændte farver som okker og lignende. Vi tror på, at flere og flere så vidt muligt gerne vil have den natur, vi omgiver os med, indenfor,” siger Cecilie Friis-Mikkelsen og Thomas Raun.