© Køleskab, Samsung // Lampe, Nexus // Krukke, Kähler // Bestik, Ferm Living // Stol, Børge Mogensen

Klæd dit hjem ordentligt på

Sæt prikken over i'et og giv dit hjem wow-faktor med Samsungs veldesignede hvidevarer

De fleste af os går op i, hvordan vi ser ud, hvilket indtryk vi giver folk, hvordan vi klæder os, udtrykker os og måske også hvilke mærker vi går i. Det er nu engang den identitet, som vi bærer rundt på hver dag - og den skal også afspejle sig i dit hjem. Du tager jo heller ikke din allernyeste designerkjole på for at toppe den af med et par nedslidte sko med en hæl, der skulle være skiftet for sæsoner siden. På samme måde inviterer du heller ikke venner og bekendte ind i dit hjem uden lige selv at have kastet et dømmende blik på det: er her pænt og rent nok?

SAMSUNG GØR FORSKELLEN
På Costume er vi vilde med udtrykket i Samsungs hårde hvidevarer - yes vi skrev hårde hvidevarer og nej, det er ikke set sexet ord. Men det er produkterne til gengæld. For eksempel et kæmpe køleskab med Twin Cooling eller Food Showcase, hvor du kan se nogle af dine madvarer gennem lågen, har isterninger lige ved hånden eller kan lave bobler i dit postevand - i de fleste vennekredse vil det altså kaste samme misundelsesværdige blikke og wow-kommentarer som en ny Proenza Schouler-taske.

Så husk nu at klæde dit hjem ordentligt på, som du gør med dig selv.

Samsung tilbyder en totalløsning af hvidevarer til dit hjem, blandt andet opvaskemaskiner, emhætter , ovne og vaskemaskiner - klik forbi Samsungs hjemmeside, som guider dig til den bedste investering til dig og dit køkken.