Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

IMG_3774 © Marie Jedig

Kom med indenfor hos Christina Iskov, som indretter sig med farver, secondhand-fund og arvestykker

Der er masser af inspiration at hente fra Senior Programme Manager hos Global Fashion Agenda Christina Iskovs smukke lejlighed, hvor grønne vægge og gule gardiner går hånd i hånd med arvestykker, moderne fund og secondhand-genstande fra en lille butik på Vesterbro.

Hvad er dit favoritrum?
"Det er helt klart vores spisestue, som har det smukkeste lysindfald. Min kæreste og jeg flyttede ind i vores nuværende lejlighed i slutningen af 2020 og blev med det samme smaskforelskede i spisestuen. Det er lejlighedens største rum, og jeg var slet ikke klar over, hvor stor pris jeg kunne sætte på at have et køkken-alrum.”

Hvad har du i dit hjem, som andre ikke har?
"Jeg har faktisk en del arvestykker, som jeg er rigtig glad for. Mit yndlingsobjekt er min vinyl-pladespiller, som jeg har arvet fra min morfar.”

Hvad har du senest brugt maks. 1.000 kroner på?
"Et lille glasbord, som jeg har købt i en hyggelig lille butik, der sælger secondhand-interiør på Vesterbro.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem og din stil?
"Det er helt klart en god blanding af secondhand-genstande, arvestykker og moderne køb. Jeg elsker farver og skæve former.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Følg ikke trends, blot fordi de er trends. Mærk efter, når du køber noget, om det er objekter, du vil beholde i længere tid. Stort set alt, som min kæreste og jeg køber til hjemmet, er noget, vi beholder i meget lang tid. Derudover er jeg særligt glad for at have ting i hjemmet, som giver mig et smil på læben, når jeg kigger på dem.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Jeg er særligt glad for vores billeder i hjemmet. Vi har værkerne De fire årstider hængende i stuen fra Politiken 1973/74, som er et af min kærestes arvestykker. De er helt unikke med tilhørende patina, og de er ikke noget, man ser hænge i alle hjem. Derudover er jeg især glad for mine tre billeder af kvinder, hvoraf det ene er af Egon Schiele, det andet af Birgitte Vad og det sidste af en mindre, ukendt kunster fra Paris.”

Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev