Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kronprinsparret åbner Georg Jensen flagship store

Kronprinsparret åbnede Georg Jensens nye flagship store i München under en officiel åbningsceremoni ledsaget af Georg Jensens CEO

null

Georg Jensen åbner en ny, stor flagship store i München og det danske Kronprinsepar, Frederik og Mary, var til stede under den fine åbningsceremoni.

Etableringen af Georg Jensens første flagship store i Tyskland, beliggende på den mondæne Maffeistraße 4 i München, er en milepæl i brandet. Det var i forbindelse med Kronprinsparrets tur til Tyskland, at åbningen af den nye Georg Jensen-butik fandt sted.

Den 250 m2 store butik er den første af sin slags med brandets nyligt redesignede butikskoncept. En smuk kombination af enkel skandinavisk minimalisme, tilføjet art deco-elementer, der omfavner både brandets historie, håndværk og design.

Butikken er udviklet i samarbejde med den danske arkitekt David Thulstrup og udgør en galleri-lignende kulisse, der præsenterer det 111 år gamle firmas unikke sortiment, bestående af smykker, ure, sølvkorpus og interiør.

Så hvis du kommer forbi München, så kig forbi den smukke butik!

Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev