Lala Berlin home

Mærket bag de über populære cashmere-tørklæder, Lala Berlin, udvider sortimentet med eksklusive boligfund

1 / 4

De fleste af os har sikkert sukket langt og længe efter de smørbløde cashmere-lækkerier fra Lala Berlin. Fra lune tørklæder og seje T-shirts til florlette silkebukser og feminine kjoler er mærket især kendt for sine unikke print og smukke farvekombinationer.

Som noget nyt kan du nu ikke bare fylde din garderobe, men også din bolig med Lala Berlin-elegance. Mærket har nemlig udvidet deres sortiment med en serie af puder og en plaid.

Se med her, hvor vi viser dig de fine Lala Berlin-sager til hjemmet. Skal du mon putte på sofaen med et cashmere-tæppe og printede puder denne vinter?

Plaid
2 / 4

Plaid

Den fine plaid med det klassiske Lala Berlin-mønster i sort og hvid måtte meget gerne flytte ind på sofaen denne vinter.

Plaid, Lala Berlin ca. 5.647 kr.

Puder
3 / 4

Puder

De fine puder med det kontrastfyldte print er både klassiske, seje og (er vi sikre på) superbløde at putte med på vintergrå eftermiddage. Fås med sort, rødt og pink print.

Pude, Lala Berlin ca. 439 kr.

Besøg butikken
4 / 4

Besøg butikken

Du kan også shoppe boligkollektionen i Lala Berlin-butikken i København. Du finder den fristende butik på Gammel Mønt 21, 1117 København K.