Billedvæg med Instagram-billeder
© Pinterest

Lav den perfekte billedvæg af dine Instagram-billeder

Dit Instagram-feed behøver ikke være begrænset til din telefon. Få mere ud af dit feed med 10 bud på fine billedvægge, du let kan efterligne

Instagram er fyldt med flotte og kreative billeder, som er uploadet af dine yndlings instagrammere, eller endnu bedre: Af dig selv. Det er dog ikke særlig tit, at vi får printet de mange billeder ud og hængt op på væggen.

Men hvis du gerne vil i gang, har vi fundet ti måder, hvorpå du kan forvandle dit Instagram-feed til en kreativ billedvæg – det er slet ikke så besværligt.

1. Plakater

På hjemmesiden Lalalab.com skal du blot udvælge dine yndlings Instagram-billeder og størrelsen på din nye (snyde) billedvæg. Hurtigt efter ligger der en plakat i din postkasse, du selv kan indramme. Let, smart og ikke særligt tidskrævende.

2. Hjertevæg

Dine Instagram-billeder har næsten allesammen en rigtig god størrelse til at kreere en billedvæg med et grafisk udtryk. Lav for eksempel et hjerte som herunder.

3. Mønster

Eller skab en anden form for mønster, som tager udgangspunkt i dine billeders forskellige størrelser.

4. Ophæng

Nærmest som en uro kan du også hænge dine billeder op på en snor. Gør som herunder, og find en stabiliserende pind, som kan skabe rammerne for dine vedhæng af billeder.

5. Den klassiske udgave

Du kan også vælge den mere klassiske udgave og printe dine billeder ud i kvadratisk format. Du kan med fordel benytte Wallo til formålet, og få dine billeder printet og leveret i en flot, miljøvenlig ramme.

© Instagram / @wallocph

6. Naturmaterialer

Udgangspunktet er det samme, men i stedet for at bruge en pind fra en hobbybutik, kan du gå ud i haven eller i parken og finde en naturlig udgave.

7. Som perler på snor

Du kan også vælge den lidt lettere løsning og nøjes med et par farverige snore, du kan sætte dine billeder fast på.

8. Hønsenet

Et hønsenet kan hurtigt og let skabe en fin billedvæg. Her du kan placere og rykke rundt på dine billeder, lige som du vil.

9. Billeder på klips

Køb en almindelig jerntråd, som du kan klipse dine billeder på. Så er du også sikker på, at hele rækken ikke pludselig falder ned.

10. Rammen

Køb en ramme, og pil glasset ud. Nu kan du i stedet klipse dine billeder fast på en snor, og få et fint og anderledes udtryk.