Lav din latte via en app

Tjek dette musthave til køkkenet med masser af wow-faktor, som giver dig ekstra tid til at snooze om morgenen eller at lave noget helt andet, mens kaffen bliver brygget

Bliv liggende i sengen om morgenen for at snooze lidt videre! Du rækker ud efter mobiltelefonen og beder din espressomaskine om at brygge to café latte, så du bare skal trykke på start, når du og din bedre halvdel står op. Det lyder som en drøm, men det er den avancerede virkelighed, du kan stå op til med hjælp fra den smarte Home Connect app, der kan forbindes til den stilfulde espressomaskine fra Siemens.

Har du venner på besøg, kan du via app'en oprette en "coffeePlayliste," så espressomaskinen brygger deres unikke kaffeønsker i rækkefølge, mens du kan fokusere på at være til stede for dine gæster.

App'en har mange andre spændende features og kan tilkobles både ovn, opvaskemaskine, køle-fryseskab, tørretumbler og vaskemaskine fra Siemens.

Tip! En anden lækker feature ved Siemens Home Connect app'en, der matcher Siemens espressomaskinen, er autoMilkClean systemet, der automatisk selvrenser mælkesystemet efter hver brygning.

Du kan downloade app'en gratis via AppStore eller Google Play Store. Læs mere om den og Siemens her.