© Luna Signe Hørdum Nielsen

Lunas hyggelige Østerbro-hjem på 95 kvadratmeter er indrettet med pastelfarver og glafund

Alt fra vaser og glas til møbler og vægge er i smukke farver i Lunas flotte lejlighed, hvor der er masser af inspiration af hente, hvis du er vild med pastelfarver og et personligt touch.

Hvordan vil du beskrive dit hjem og din stil?
"Jeg ved ikke, om jeg har en bestemt stil, men vores hjem er meget sammensat og ikke så stringent i stilen. Jeg elsker sjove og skøre ting, og jeg falder særligt for masker og vaser. Jeg indretter med arvestykker, genbrugsfund, klassisk design, loppefund og rejsefund. Jeg indretter med farver og kan godt lide de støvede grønne og blå nuancer. Vores hjem fortæller mange historier, hvis man går på opdagelse.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Det må være det gamle blå chatol. Vi fik det gratis på DBA. Det var malet brunt og havde ganske skrækkelige plastichåndtag – men med maling og nye messinggreb har vi fået et virkelig smukt møbel med skrivebord til alle vores tegneting, perler, computere og malergrej.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Sammensæt dit hjem med både nye og gamle møbler, og brug forskellige materialer for at skabe mere sanselighed i rummene.”

Hvad har du senest brugt max 1.000 kroner på til hjemmet?
"Jeg har købt en moderne sætterkasse til vores køkken fra Søstrene Grene, hvor alle mine mundblæste og farverige glas står fremme. Det skaber et virkelig æstetisk stilleben på væggen og er en fin måde at få de smukke glas frem. Mange af glassene er fra mit studio Moro Moro. Det er sjældent, at jeg køber meget dyrere ting til vores hjem – ofte er det loppefund og fra DBA. Jeg elsker at gøre en god handel.”