Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

File0053kopi © Luna Signe Hørdum Nielsen

Lunas hyggelige hjem på 95 kvadratmeter er indrettet med pastelfarver og rejseminder

Alt fra vaser og glas til møbler og vægge er i smukke farver i Lunas flotte lejlighed, hvor der er masser af inspiration af hente, hvis du er vild med pastelfarver og et personligt touch.

Hvad er dit favoritrum?
"Jeg tror, at det er vores sofastue. Her er der originale høje paneler og et gammelt sildebensparketgulv. Vi har malet stuen i Airy green fra Jotun, som er en lysegrøn farve, der skaber en rar stemning i rummet. Og så elsker jeg vores lange sofa, hvor vi alle kan sidde og ligge. Om aftenen læser jeg en masse børnebøger for Bille her.”

Hvad har du i dit hjem, som andre ikke har?
"Jeg har mange forskellige rejsefund, som jeg har taget med hjem fra rejser til Mexico City, Bangkok, Berlin, Tunesien, Kenya, Frankrig og Italien. Derfor er vores hjem fyldt med minder, og særligt maskerne i vores hjem er små fortællinger fra rejser rundt omkring på kloden. Ansigter drager mig, og jeg kan godt lide at sætte dem sammen med mine andre værker på væggene.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem og din stil?
"Jeg ved ikke, om jeg har en bestemt stil, men vores hjem er meget sammensat og ikke så stringent i stilen. Jeg elsker sjove og skøre ting, og jeg falder særligt for masker og vaser. Jeg indretter med arvestykker, genbrugsfund, klassisk design, loppefund og rejsefund. Jeg indretter med farver og kan godt lide de støvede grønne og blå nuancer. Vores hjem fortæller mange historier, hvis man går på opdagelse.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Det må være det gamle blå chatol. Vi fik det gratis på DBA. Det var malet brunt og havde ganske skrækkelige plastichåndtag – men med maling og nye messinggreb har vi fået et virkelig smukt møbel med skrivebord til alle vores tegneting, perler, computere og malergrej.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Sammensæt dit hjem med både nye og gamle møbler, og brug forskellige materialer for at skabe mere sanselighed i rummene.”

Hvad har du senest brugt max 1.000 kroner på til hjemmet?
"Jeg har købt en moderne sætterkasse til vores køkken fra Søstrene Grene, hvor alle mine mundblæste og farverige glas står fremme. Det skaber et virkelig æstetisk stilleben på væggen og er en fin måde at få de smukke glas frem. Mange af glassene er fra mit studio Moro Moro. Det er sjældent, at jeg køber meget dyrere ting til vores hjem – ofte er det loppefund og fra DBA. Jeg elsker at gøre en god handel.”