Find en fin magasinholder fra IKEA og andre brands her.
© IKEA

Magasinholder: De pæneste opbevaringsløsninger til dine magasiner

Drømmer du om at kunne opbevare dine yndlingsmagasiner eller -bøger på en dekorativ måde? Så er en magasinholder den oplagte løsning. Vi guider dig her gennem de mest dekorative opbevaringsløsninger til dine magasiner.

De pæneste magasinholdere til dit hjem

Elsker du også magasiner – og er derfor endt med at have rodede bunker af dem liggende forskellige steder i dit hjem? Så er en magasinholder måske løsningen – eller en avisholder eller bladholder, som den smarte opbevaringsløsning også bliver kaldt.

Magasinholdere er nemlig en dekorativ måde at udstille dine magasiner på, uden at de kommer til at rode i dit hjem. De kommer i alverdens forskellige forskellige varianter og kan fås til både gulvet og ophæng på væggen, alt efter hvad der passer bedst ind i dit hjem.

Ud over at kunne opbevare dine magasiner, er en magasinholder også den oplagte løsning til opbevaring af kogebøger i køkkenet eller dine yndlingsbøger i soveværelset.

Vi har herunder fundet de pæneste magasinholdere til dit hjem.

Håndplukket til dig

Magasinholder til væggen

En magasinholder til væggen er både en praktisk og smart måde at opbevare dine magasiner på. En magasinholder til væggen er især den oplagte løsning for dig, der bor på mindre plads, da den ikke optager nogen af de dyrebare kvadratmeter på gulvet. Du kan få magasinholdere til væggen i både store og små størrelser, alt efter hvor mange magasiner den skal kunne indeholde.

Vi har samlet tre bud på magasinholdere til væggen herunder.

Magasinholder til væggen.

Magasinholder til væggen fra House Doctor

Magasinholderen til væggen fra House Doctor er den perfekte løsning, hvis du gerne vil have en flot opbevaringsløsning til dine magasiner, uden at magasinholderen skal larme for meget i rummet. Denne magasinholder er nemlig helt simpel i sit design og er lavet i sort metal.

HOUSE DOCTOR hos Dubuy.dk
Magasinholder til væggen
336 kr. (før: 397 kr.)

© House Doctor
Magasinholder til væggen.

Dekorativ magasinholder til væggen

Denne dekorative magasinholder til væggen er lavet i flet og rød metal. Fletten giver magasinholderen et let, men stadig unikt udtryk takket være den røde farvedetalje og er den oplagte mulighed for dig, der drømmer om at få lidt mere farve ind i hjemmet.

HÜBSCH
Magasinholder til væggen
589 kr.

© Hübsch
Magasinholder til væggen.

Magasinholder til væggen med ekstra hylde

Hvis du leder efter en opbevaringsløsning, hvor du kan gemme dine magasiner lidt væk, er denne magasinholder til væggen fra Nuance den oplagte løsning. Magasinholderen er i metal og har en ekstra lille hylde, hvor du kan for eksempel kan stille en plante eller andet nips. Dette er især en smart løsning på budget, hvis du bor i et hjem, hvor pladsen er trang.

NUANCE hos Sinnerup.dk
Magasinholder til væggen
100 kr. (før: 300 kr).

© Nuance

Magasinholder til gulvet

En magasinholder til gulvet er et oplagt valg for dig, som har masser af gulvplads og gerne vil have en mere skulpturel opbevaringsløsning til dine magasiner. En magasinholder til gulvet giver dig mulighed for at opbevare mange magasiner på en gang, da de ofte kan rumme mere end magasinholdere til væggen – og så er de nemme at flytte rundt på, da der ikke skal sættes skruer til ophængning op på ny.

Vi har herunder fundet de pæneste magasinholdere til gulvet, som er på hylderne lige nu.

Magasinholder til gulvet

Retro-inspireret magasinholder til gulvet

Denne magasinholder til gulvet fra Ferm Living er en kombination af lærred og metal, hvilket giver et retro-inspireret indspark til din stue, dit soveværelse eller hvor du ellers har lyst til at opbevare dine magasiner i en dekorativ magasinholder.

FERM LIVING hos Magasin.dk
Magasinholder til gulvet
679 kr

Magasinholder til gulvet.

Magasinholder til gulvet i marmor

Denne magasinholder til gulvet i marmor og messing fra Menu giver et stilrent udtryk. Marmoret er et klassisk naturmateriale, som længe har været et stort hit indenfor boligindretning, og som vi langt fra er blevet trætte af endnu. Denne magasinholder med marmor vil samtidig bidrage til at give et eksklusivt udtryk til dit hjem med sine skulpturelle former.

MENU hos Luxoliving
Magasinholder til gulvet
2.779 kr. (før: 3.695 kr.)

© Menu Monuments
Multifunktionel magasinholder til gulvet.

Multifunktionel magasinholder til gulvet

Leder du efter en magasinholder, som gerne må have mere end en funktion, så er denne magasinholder til gulvet fra Hübsch den oplagte løsning. Magasinholderen kan nemlig også bruges som bord, hvilket gør den helt perfekt til dig, som har en lille stue, da du både kan bruge den som magasinholder og sofabord.

HÜBSCH hos Frostbolig.dk
Magasinholder til gulv
1.099 kr

© Hübsch

Magasinholder i træ

Du kan få magasinholdere i alverdens forskellige materialer, men især dem i træ er et hit. Med en magasinholder i træ kan du nemt få noget natur, liv og varme ind i dit hjem. Derudover er træ det oplagte materiale til en magasinholder, da træet ofte blot bliver smukkere med årene.

Vi har herunder samlet tre flotte magasinholdere i træ til dig.

Magasinholder fra IKEA til gulvet.

Budgetvenlig magasinholder fra IKEA

Denne magasinholder fra IKEA er til gulvet og lavet i lyst træ, hvilket giver den et let udtryk. Det er en af de magasinholdere, hvor du kan opbevare mange magasiner, da du blot kan stable dem ovenpå hinanden. Den er samtidig det oplagte bud på en flot magasinholder, som er særdeles budgetvenlig.

IKEA
Magasinholder i træ
179 kr.

© IKEA
Magasinholder i træ.

Skulpturel magasinholder i træ

Denne magasinholder i træ er med sine former både dekorativ og skulpturel, mens det brune træ vil tilføre din stue noget varme. Denne magasinholder til gulvet passer perfekt ind ved siden af sofaen eller lænestolen i læsehjørnet.

ARLING hos Nordicnesting.dk
Magasinholder i træ
270 kr. (før: 450 kr).

© Arling
Magasinholder til væggen.

Magasinholder i træ

Leder du efter en magasinholder i træ i et klassisk design, er denne magasinholder til væggen måske løsningen. Magasinholderen kommer i to forskellige længder, hvilket giver dig mulighed for at få en magasinholder, der passer til netop dit behov. Det lange, smalle design gør denne magasinholder oplagt til både at hænge alene eller som en del af en gallerivæg.

SAMSØ VINTAGE hos Sinnerup.dk
Magasinholder i træ
399 kr

© Benk

Magasinholder i metal

Blandt de mange populære materialer til en magasinholder finder vi også metal. Magasinholderne i metal kommer oftest i farverne krom, messing og sort. En magasinholder i metal vil give dit hjem et mere råt og industrielt udtryk og er den oplagte mulighed, hvis du er vild med en Bauhaus-inspireret indretning.

Vi har samlet tre pæne magasinholdere i metal herunder.

Dekorativ magasinholder i metal.

Dekorativ magasinholder fra AYTM

Magasinholderen i metal fra AYTM er ikke kun super funktionel, men er også næsten en skulptur i sig selv – og den skulpturelle form gør den så dekorativ, at man næsten får lyst til at have den stående i stuen både med og uden magasiner i. Magasinholderen til gulvet kan fås i tre forskellige farver: rustfrit stål, i elegant messing og tidløst sort – så der er helt sikkert en, der passer ind i dit hjem.

AYTM hos Jacobsen Møbler
Magasinholder i metal
1.065 kr (før: 1.499 kr.).

© AYTM
Magasinholder i metal.

Magasinholder i metal fra House Doctor

Denne magasinholder i metal fra House Doctor er lavet til at hænge på væggen, men grundet det lange design giver magasinholderen dig stadig mulighed for at opbevare et større antal magasiner. Det sorte metal giver magasinholderen et moderne og stilrent udtryk, som vil passe ind i de fleste hjem.

HOUSE DOCTOR hos Moodings.com
Magasinholder i metal
679 kr. (før: 949 kr.).

© House Doctor
Magasinholder i metal.

Høj magasinholder i metal

Er du en vaskeægte samler, som måske har et eller flere magasinabonnementer, så er denne magasinholder i metal den oplagte løsning, da det høje design giver dig mulighed for at opbevare mange magasiner på lidt plads – og uden at der kommer uorden i bunken.

WE SHOP
Magasinholder i metal
550 kr.

© We Shop