Nu bliver det endnu lettere at bo grønt

Grønne planter, dekorative blomster og velduftende krydderurter – planteshoppen Greenify gør det let for dig at gøre dit hjem grønt

Er du også vild med den grønne bølge, der fylder mere og mere på boligfronten? Om det kommer til grønne planter i fine krukker, farverige blomster eller smagfulde krydderurter, så er vi vilde med at tilføje grønne vibes i vores hjem.

Planteshoppen Greenify har længe gjort det let at gøre hjemmet grønnere – og nu bliver det endnu lettere! Greenify, der hidtil kun har eksisteret som webshop, åbner nemlig deres første fysiske butik i Fisketorvet i København.

Hos Greenify kan du selv skræddersy din egen altankasse (og dét er altså virkelig smart!), samle dine favoritkrydderurter til køkkenet eller få fingrene i de flotteste planter til stuen:

“Vi synes, københavnerne fortjener friske planter hele året rundt. Vi glæder os til at inspirere Fisketorvets mange kunder til at få et grønnere hjem med sæsonens planter og blomster, der giver masser af energi her i den mørkere og koldere tid, fortæller Michala Kjær-Holm, der er stifter af Greenify, der bliver den første plantebutik på Fisketorvet.

Greenify ønsker at gøre storbyen grønnere – og så et det et mål for dem, at det skal være let at gøre hjemmet grønnere. Derfor sælger de også blandt andet fine afskårne blomster, lige til at sætte i vasen, og planter der allerede er plantet ud i lækre krukker.

“Bare fordi man bor i byen, og ikke nødvendigvis har have, kan man sagtens få en grøn hverdag alligevel. Friske krydderurter og planter bringer både smag, skønhed, liv og energi med sig. Dét vil vi gerne gøre mere tilgængeligt for alle, som bor i byen,” siger Michala.

Besøg Greenify-webshoppen eller slå vejen forbi Fisketorvet 11. september, hvor Greenify åbner butik med attraktive åbningstilbud og masser af grøn inspiration hele weekenden fra 11. til 13. september.