Ny kaffemaskine i mini-format

NESCAFÈ Dolce Gustos nye kaffemaskine er både lille og prisvenlig - og så laver den alle former for kaffedrikke

Er du også en af dem, der ikke rigtig kan vågne, før der står en duftende, frisk kop kaffe foran dig? Så er nyheden fra NESCAFÈ Dolce Gusto måske noget for dig.

Den nye, kompakte kaffemaskine, som går under navnet Mini Me, er NESCAFÈ Dolce Gustos nyeste skud på på stammen. Den lille, rappe sag er, med sin lille størrelse, ualmindeligt nem at få plads til - og det er uden at gå på kompromis med udvalget af drikkevarianter, der bla. rummer café latte, chai latte, varm kakao og is-cappucino.

Mini Me er derfor den idéelle løsning, hvis du vil have muligheden for at lave lækker kaffe, men ikke har alverdens bordplads - sådan én kunne undertegnede godt have brugt på kollegieværelset.

Prisen er - ligesom maskinen - lille, så også økonomisk er der plads til den i et stramt budget. Den koster nemlig bare 999 kr. Og så fås den selvfølgelig i 3 smukke farver, så den passer lige til dit køkken; den kommer nemlig både i rød, sort og grå.

Maskinen og kapsler til vidunderet kan købes direkte på NESCAFÈ Dolce Gustos webshop dolce-gusto.dk.

Mere om maskinen:

  • Kompakt størrelse: Passer perfekt i alle køkkener
  • Både kolde og varme drikke: Eksperimentér med både cremede, varme café latter såvel som iskolde variationer
  • Energi-besparende funktion: Maskinen lukker selv ned efter 5 minutter
  • Dyppe-tragt holder kan justeres i 4 forskellige højder: Med andre ord kan du selv tilpasse kopstørrelsen fra espresso til latte macchiato
  • 0,8 liters vandbeholder
  • Gratis prøvesmagning: Mini Me kommer med 6 gratis variationer af kaffe/te drikke