Blomsterkunstneren Poppykalas inviterer til en hyper-sanselig udstilling
© Poppykalas

Kom til blomsterbad hos Poppykalas og få fingrene i unikke kreationer

Smukke blomsterinstallationer, søde duftkombinationer og et dynamisk lydunivers kombineres i ny hypersanselig udstilling

I denne tid, hvor det er svært at skelne mellem hverdag og weekend, er det dejligt at kunne sætte kryds i kalenderen og have noget at se frem til. Et af de helt store kryds kan du allerede sætte nu ved 18. juni 2020, hvor Poppykalas Floral Design Studio åbner op for udstillingen Floral Bath.

Udstillingen skruer op for sanseindtrykkene med drømmende videoprojektioner, afslappende duftkompositioner og lyd, der leder tankerne hen på en blidere verden. Der vil også være unikke oliemalerier til salg.

Stifter og kreativ direktør af Poppykalas, Thilde Maria Haukohl Kristensen, har skabt udstillingen for at minde os om, hvad der gør livet værd at leve: “Inspireret af Georges Batailles opfordring Vær et ocean! bruger vi Coronaens udradering af alt, hvad vi kender og tager for givet som afsæt til at skabe en ny og blød verden. Her regerer en udtalt følsomhed, og vi lægger vægt på fællesskab frem for fordomme.”

For at følge myndighedernes anbefalinger og samtidig skabe den ultimative sanseoplevelse, kan udstillingen kun opleves af to personer ad gangen. Du kan derfor med ro i sindet inviterer en savnet ven med i blomsterbad og for en stund glemme alt om samfundets problemer.

“Inspireret af Georges Batailles opfordring 'Vær et ocean!', bruger vi Coronaens udradering af alt, hvad vi kender og tager for givet som afsæt til at skabe en ny og blød verden. Her regerer en udtalt følsomhed, og vi lægger vægt på fællesskab frem for fordomme” — Thilde Maria Haukohl Kristensen

Fernisering
Ferniseringen foregår den 18. juni 2020 kl. 16:00 i Poppykalas Floral Design Studio, Frederiksberg Allé 12, 1820 Frederiksberg.
Udstillingen 31. juli.
Alle oliemalerier vil være til salg.

OPDATERING: udstilling er rykket til 21. august - 30. september 2020.

Lad dig også inspirere af det smukke univers på Poppykalas' hjemmeside eller følg udstillingens tilblivelse på Poppykalas' Instagram