Indretning Ikea skab
© Pinterest

Sådan forvandler du dit Ikea-skab til det smukkeste møbel

Vi viger sjældent bort fra et godt Ikea-hack, og med dette skab er mulighederne (næsten) uendelige

Ivar er navnet på Ikeas nok mest alsidige skab, som kan blive dit for blot 450 kroner. Med sin simple og rå overflade i fyrretræ kan det umiddelbart være svært at se charmen i det enkle møbel, men mulighederne er uendelige, så længe man er klar til at putte nogle kreative kræfter i projektet.

Vi har samlet nogle af de bedste metoder, til at gøre Ikeas mest alsidige skab helt personligt.

Enkle grafiske mønstre

Du kan give Ivar-skabet kant ved at dekorere det med grafiske mønstre. Du bestemmer selv, om du vil male skabet forinden, samt hvilken farve og type tape, du gerne vil bruge. På den måde er der uendelige muligheder for, hvilket udtryk du skaber.

Farverigt og personligt

Gå hele vejen, og skabt et sjovt og mønstret skab, der fungerer som rummets blikfang. Hold det enkelt i nuancerne, eller fyr den af med stærke farver, der komplimenterer hinanden.

Råt og stilrent

Brug skabet helt råt, og lad det stå som kontrast til et ellers fint og minimalistisk hjem. Indret med masser af billeder, lys og nips, for at skabet ikke bliver for dominerende i sit udtryk.

Cool håndtag

Det er ikke kun valget af farver og former, som gør Ivar til et alsidigt skab. Leg med de forskellige slags håndtag, alt efter din stil. Eksempelvis kan du let lave et sæt smukke og rå læderhåndtag.

Farverigt og personligt

Vælg en enkel farvepalet, og giv farve til dit hjem, uden at skabene overtager hele rummet.

Tone i tone

Skab et cool udtryk, og giv illusionen af et større rum ved at male både vægge, skabe og døre i samme nuance. Det får næsten skabene til at forsvinde ind i væggene, men bidrager samtidig til en unik indretning.

Rustik overflade

Fyrretræet kan suge masser af maling til sig, så hvis du nøjes med et enkelt lag maling, uden at give træet en form for grundmaling forinden, så kommer den naturlige struktur tydeligt igennem. Det giver et cool og rustikt udtryk, men hvor du selv bestemmer farvenuancen.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF