© Samsung

Sådan indretter du dig med tech, så det blender ind

Bare fordi du gerne vil gøre hverdagen nemmere med smarte tech-løsninger, behøver du slet ikke gå på kompromis med æstetikken eller din stil

En gang var dominerende musikanlæg med højtalere på størrelse med møbler og store fjernsynskasser stort set ikke til at komme uden om i de danske hjem. For ville man gerne have det bedste udstyr, måtte man leve med dem.

Den tid er heldigvis ovre! Selvom der i dag er større fokus end nogensinde på det smarte hjem, skal det gerne blende ind på en diskret og stilfuld måde, så det ikke skæmmer din indretning, men derimod optimerer den.

Vil du gerne et skridt tættere på det smarte hjem, men er bange for, at det kommer til at dominere dit hjem, guider vi her til, hvordan du gør det til en naturlig del af din indretning.

Gå efter blødt design

Hvor du før måske har været vant til, at tekniske løsninger har været udført i et hårdt og skarpt formsprog, findes der i dag masser af gadgets, der er designet med bløde værdier. Det kan være med afrundede hjørner, med mat finish eller med et miks af forskellige, taktile materialer.

Det er ingen undtagelse medSamsungs fjernsyn The Serif, der med sit elegante og bløde formsprog er indbegrebet af stilrent design. Fjernsynet er skabt til at give æstetikken i dit hjem et løft, så du ikke føler behov for at gemme det af vejen, når du ikke bruger det.

© Samsung

Se på det som møbler i sig selv

Fordi gadgets er så stor en del af vores hverdag, hjælper det at se på dem som en aktiv del af din indretning. Forsøg derfor ikke at gemme dem væk, men gå i stedet efter teknik og smarte løsninger, der nærmest fremstår som møbler i sig selv og derfor vil være et plus i din indretning.

The Serif-fjernsynet fra Samsung er designet med henblik på netop det. Med sin karakteristiske i-formede profil og en slank fod vil fjernsynet kunne placeres lige hvor du ønsker det, så det blender ind i dine omgivelser. På den måde bliver det ligeså meget en dekorativ genstand som et fjernsyn af høj kvalitet.

Og lige netop det gør The Serif særlig, fortæller salgschef hos Power, Sebastian Holm lillelund: "TV’et er blevet mere et samlingspunkt i dag, men man vil gerne have noget som leverer alt i form af billedkvalitet, streaming og design. [...] The Serif er et meget unikt produkt indenfor TV, og giver et fantastisk design kombineret med fantastisk billedkvalitet med QLED-teknologien. Og med Samsungs nyeste Smart TV platform har du tilgang til det største udvalg indenfor streaming."

© Samsung

Placer det taktisk

Sørg for at give din teknik en taktisk placering, så de blender så meget ind i indretningen som muligt. Nogle højtalere kan for eksempel hænges på væggen, mens andre produkter har flere smarte funktioner, som du gerne skal kunne tilgå inden for en armslængde.

Du kan for eksempel gøre dit fjernsyn til en del af din gallerivæg, så det ikke står alene. Med funktionen Ambient Mode, kan du på The Serif vise eksklusive og dekorative mønstre i høj QLED-kvalitet med Samsungs Quantum Dot-teknologi, når du ikke bruger fjernsynet, så du bliver fri for den sorte skærm.

Få gavekort med ved køb

The Serif er skabt til at tage såvel din seeroplevelse som den æstetiske oplevelse af dit hjem til et nyt niveau. Frem til den 31. Oktober 2019 medfølger ekstra boligindretning – ved køb af The Serif får du nemlig 3.000 kr. til at handle for hos RoyalDesign.dk. Et unikt tilbud til dig, der ønsker et stilrent TV og at forskønne dit hjem med nyt design eller nye møbler. Gør brug af tilbuddet her.