© DOXA FLOWERS

Sådan laver du selv de fine papirblomster fra Instagram

Flyder din Instagram også over med smukke blomster i crepepapir for tiden? Det er let at lave dem selv, og du ender med den fineste blomsterbuket, der holder for evigt.

Blomster kan sætte prikken over i'et i ethvert hjem og tilfører både noget farve og liv, som er yderst tiltrængt i de grå vintermåneder.

Mens alt er lukket, har vi fået lidt mere tid til kreative sysler som at strikke og hækle – og med inspiration fra Instagram er det nu de fine, hjemmelavede papirblomster, som vi kaster lange blikke efter.

Blomsterne, som er lavet af farverigt crepepapir og kan holde meget længere end en almindelig buket, ses både i form af hobbyprojekter, men også kunstnere som Tiffanie Turner og Amandamayi Arnold har kastet sig over de fine kreationer. Herhjemme er det blandt andre kunstnere som Doxa Flowers og A Crêpe, som laver og sælger de yndige blomster.

Håndplukket til dig

Håndplukket til dig

Men er du klar på en lille DIY, er det faktisk ikke så svært at lave din egen buket. I en filmet guide fra Kreanord bliver du taget i hånden hele vejen, til du har en fin håndlavet blomst – og så er det bare om at eksperimentere med farver, former og størrelser. Der findes mange forskellige videoer på deres YouTube-kanal alt efter, hvor modig du er, og hvilken type blomst du ønsker.

Alt, du skal bruge, er crepepapir i forskellige farver, elefanttråd, en limpistol og flydende lim. Hvis du vil gøre det endnu nemmere for dig selv, har Kreanord samlet et kit, som du kan bestille her.

God fornøjelse!