Se min bolig: Karoline De Lony

Tilbagelænet stil og masser personlighed indkapsler perfekt Karoline De Lonys smukke hjem, hvor der altid er plads til en til om bordet og til en sving-om i køkkenet

© Philip Ørneborg
1 / 9

Hjemme hos skolelærer og indkøber i butikken Leah Maria, Karoline De Lony, skal der være plads til dans natten lang – og kvalitetstid med hendes mand og deres 2-årige søn. Bliv inspireret til en enkel indretning, der emmer af personlighed.

Gaver på væggene og blomster i kanden © Philip Ørneborg
2 / 9

Gaver på væggene og blomster i kanden

“Den lille tekstilcollage har min afdøde mormor lavet. Hun var Cobra-maler og udstillede med Asger Jorn i gamle dage. Og så var hun bindegal. Som lille kom jeg meget hos hende i hendes store hjem og atelier, hvor hun bød på hundekiks og nikotintyggegummi. Ikke de mest almindelige snacks til en syvårig, men jeg elskede, at der ikke var nogen gængse regler hos hende. Kun hendes. Så måtte man ligesom navigere lidt hovedløst. Det, tror jeg, er sundt at få lov til.”

“Litografiet fra Alexander Tovborg har jeg fået af mine forældre, som begge er meget glade for kunst. Der var ingen anledning til det, men både min mand og jeg elsker farverne og det, det gør ved vores ellers lyse og luftige hjem. Kanden er 100 år gammel og står altid med blomster i. Friske blomster er min favorit, når det gælder hverdagsluksus.”

Et hjem med liv © Philip Ørneborg
3 / 9

Et hjem med liv

“Vi lever i vores køkken. Jeg elsker, at der er gulvplads til at danse – det gør vi os forfærdeligt meget i. Min søn og mine veninder er alle fabelagtige dansere, så det er helt essentielt, at der skal være plads til det. Ingen af os herhjemme er til gengæld mesterkokke, men vi elsker at mødes om mad og prioriterer det højt.”

T-shirt er vintage, bukser fra Vanessa Bruno, ringe fra Griegst og Sophie Bille Brahe og armring i guld er et arvestykke.

Smykker på fingrene og tegninger på hænderne © Philip Ørneborg
4 / 9

Smykker på fingrene og tegninger på hænderne

“Jeg har en del øreringe fra min veninde Olga Bonne. Dem i skålen lavede hun til mig i barselsgave. Guldhalskæden har jeg fået af min mand. Det er en skytte – min søns stjernetegn. Øreringene med de varme sole er vintage, og jeg bruger dem kun om sommeren. Armbåndet fra Kyoto Tango er lavet af den danske kunstner Ann Sophie von Bülow, som jeg kender fra gamle dage. Hun har et helt særligt øje, og alt, hvad hun gør og laver, er bare så smukt.”

“Jeg boede i en periode hos min gode ven Viktor, som er kunstner. Det er ham, der har tatoveret mine hænder ude i vores køkken. Der var mange, der blev smukkeseret i det køkken. Jeg tænker aldrig selv over, at tatoveringerne er der, da jeg efterhånden har haft dem i otte år. Min ring fra Griegst har jeg store følelser for. Spiralen er så organisk og levende og et smukt symbol på liv og tid. Den store diamant er min vielsesring, og den enkle alliancering er fra Sophie Bille Brahe.”

Garderobefavoritter og vintage-hit © Philip Ørneborg
5 / 9

Garderobefavoritter og vintage-hit

“Nederdelen er fra Rochas, og den høster en del komplimenter. Den er enormt flatterende, og så er både mønster og farver lige i skabet. Jeg køber en nederdel fra Rochas hver sæson. Sweatshirten er egentligt lidt åndssvag, men jeg er glad for den. Den er efterhånden godt 25 år gammel og bærer på en masse gode historier.”

“Disse slippers kan snart ikke længere. Jeg købte dem i Chanel for mange år siden, og der er ikke en ferie, de ikke har været favoritterne ned til stranden, om så vi er i sommerhus eller sydpå.”

“Skoene er min mors. Hun har aldrig sine ting i fred, den stakkel. Men hun har simpelthen så god en garderobe. Jeg har ikke tal på, hvor mange af hendes sko, jeg har smadret igennem tiden. Hun passer så godt på sine ting, og så vælter jeg bare ind fra højre og danser det hele ihjel.”

Tone-i-tone © Philip Ørneborg
6 / 9

Tone-i-tone

“Jeg har ingen yndlingsfarver, men jeg elsker at klæde mig tone-i-tone, selvom det er lidt passé. Om det så er gult, grønt eller lyserødt. Og så elsker jeg et godt miks af gode materialer.” Strik fra Uniqlo og nederdel fra Dries Van Noten

“Den orientalske bluse har bukser til i samme silke, og jeg knuselsker det sæt. Det er vintage, så detaljerne er gode, og snittet holder bare. Mine diamanthoops fik jeg af mine forældre, da jeg fyldte 20. De glimter helt herligt, og jeg bliver aldrig træt af dem.”

Kompromisløs kjole © Philip Ørneborg
7 / 9

Kompromisløs kjole

“Min mand friede til mig for en del år siden, og vi besluttede så at holde et lille bryllup to uger inden, at jeg fødte vores søn. Der var jeg temmelig ballonagtig, men jeg gik ikke på kompromis med min kjole af den årsag. Jeg elsker min Dolce & Gabbana-kjole. Den er gennemsigtig, og printet er meget Dolce, lige mig.”

Utallige musikplader kræver tøj til dans © Philip Ørneborg
8 / 9

Utallige musikplader kræver tøj til dans

“Min mand har samlet på plader hele sit liv – så der er hundredvis. Jeg kom også selv med en del, så vores fælles samling rummer alt godt fra havet. Det er vigtigt for os begge at kunne høre musik på et ordentligt anlæg, så min mand byggede kæmpereolen til formålet.”

Skjorte fra Cacharel, købt i genbrugsbutik i Paris.

“Tsumori Chisato-kjolen til højre er en drøm. Og de arrangementer, jeg har haft den på til, har været helt særlige og mindeværdige – så måske er den også magisk. Dries Van Noten-kjolen har jeg købt brugt. Den er ulden, så den kommer hellere på på arbejde end til dansefest.”

Favoritter på skønhedshylden © Philip Ørneborg
9 / 9

Favoritter på skønhedshylden

“Om sommeren bliver mine ret kraftige øjenbryn helt solblegede, så de får lidt farve fra Glossiers Boy brow. Min aftenrutine står på Irmas ansigtsrens, derefter Thayers’ tonic Witch hazel på en vatrondel rundt i ansigtet og så Rudolph Cares ansigtsolie. Om dagen skal jeg have solcreme i hovedet, for jeg er efterhånden blevet voksen. Weledas Edelweiss kan kun fås i Japan, men den er så let og behagelig at have på.”

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev