Stine Goyas ansatte kan nu spise frokost i et køkken af guld

ALT er guldfarvet! Og du kan sagtens gøre hende kunsten efter derhjemme

© Reform
1 / 10

Vi beundrer folk, som er så sikre i deres smag, at de tør at gå planken ud og vælge modige løsninger, når de skal indrette.

Det må man sige, gælder for Stine Goya, der i sit virke som tøjdesigner kredser om feminine farver, finurlige mønstre og ikke mindst guld. Den dna har hun taget med videre i indretningen af køkken/kantine i sit nye hovedkvarter.

Køkkenet er lavet med elementer fra Christina Meyer Bengtssons samarbejde med Reform, der designer fronter til Ikea-moduler. Allerede da Goya hørte om samarbejdet i efteråret vidste hun, at hun ville bruge de opsigtsvækkende messingfronter, og hun var således den første til at bestille det nye køkkendesign.

Men hvor Bengtsson oprindeligt havde tænkt messingfronterne ind i en helhed med både lyserød, grå og lysegrå fronter, har Goya valgt at satse benhårdt på guldet. Som prikken over i’et er de sorte sidepaneler skiftet ud med messing og væggene i køkkenet er malet i en mættet honninggul, der får hele rummet til at fremstå som en hule af guld.

Tænk at kunne nyde frokosten i så stilfulde omgivelser?

© Reform
2 / 10
© Reform
3 / 10
© Reform
4 / 10
© Reform
5 / 10
© Reform
6 / 10
© Reform
7 / 10
© Reform
8 / 10
© Reform
9 / 10
© Reform
10 / 10
Mere om Living? Få Costumes nyhedsbrev