Raawii i Jacquemus' kampagnevideo
© Jacquemus

Store internationale modenavne er vilde med dette danske brand

Jacquemus, Hermès og Claudia Schiffer er blot nogle af dem, som er fans af brandet.

Hvis der er én ting, som hitter på interiørscenen, så er det dansk keramik og stentøj i alverdens udformninger.

Typisk er det de klassiske navne som fx Axel Salto, der satte dansk kunsthåndværk på verdenskortet i 1930-60’erne, som har indfundet sig på hylderne hos blandt andre Pradas kreative meddirektør, Raf Simons. Flere nyere danske brands er dog også begyndt at markere sig på interiørscenen – og det gælder også Raawii, som du nok bedst kender for deres enkle, men skulpturelle vaser, kander og skåle i smukke nuancer.

Og det lader til, at både den danske og internationale modeverden også har fået øjnene op for Raawiis fine univers. I hvert fald indgår brandets karakteristiske “Strøm”-kande og -vase i videoen “L’Année 97”, som det franske brand Jacquemus netop har lagt op på deres Instagram-profil:

Også Claudia Schiffer har kastet sin kærlighed på Raawii. I en boligreportage i Vogue Living fra hendes hjem i England kan man nemlig spotte en hvid kande og en gul vase fra brandet på topmodellens spisebord – og de to danske designgenstande formåede faktisk også at snige sig ind i baggrunden på forsiden af magasinet i samme ombæring:

Er du endnu ikke helt overbevist om brandets popularitet, kan vi fortælle, at et helt tableau af Raawii-skåle og -vaser tidligere har indfundet sig som dekoration i Hermès-butikken i København:

Raawii i Hermès København
© Raawii

Vil du selv have fingrene i nogle af tingene fra Raawiis univers, kan du finde dem på deres hjemmeside. Spørgsmålet er bare, om du kan beslutte dig blandt det store udvalg af fine farver og former: