© Josephine Svane, Copenhagen Fashion Week, Ikea

August måned på Costume

Copenhagen Fashion Week, kjoler på budget og guides til at komme tilbage på arbejdet efter sommerferien. Se her, hvad du kan glæde dig til på Costume.dk denne måned

Årets sidste sommermåned, snøft, bliver et opløftende kig til alle de nye styles, som vi kan glæde os til. Både de efterårsmusthaves, der rammer webbutikkerne netop nu, men også næste års forårsvarer, som vi skal se nærmere på, når Copenhagen Fashion Week skydes igang midt i august. Vi samler selvfølgelig op på alle de nye tendenser og giver dig videodagbøger, streetstyles, Q&A's med designerne, backstagereportager og selvfølgelig et overblik over denne modeuges allerbedste kollektioner. Sidste sæson var det blandt andre Baum und Pferdgarten, der løb med sejren.

Derudover gør vi dig klar til at komme tilbage til skolen og arbejdet igen efter ferien – blandt andet med tasker, der kan rumme din bærbare, et træningsprogram, der kan udføres ved skrivebordet, og selvfølgelig lækre fund til hjemmekontoret såvel som efterårsgarderoben.

Og alt det andet...

Selvfølgelig holder vi på Costume dig også opdateret med alle de bedste nyheder inden for mode, skønhed, bolig samt træning og sundhed, så kig gerne forbi igen og igen – så lover vi at have nye spændende artikler til dig.

Kærlig hilsen

Rikke Christensen

Chefredaktør