© Portræt: Costume // Æske, Nomess hos Magasin.dk 299 kr. // Foto: CPHFW af Victor Jones // Le vernis i fortissimo, Chanel 195 kr. // Dessertkugler af Signe Moesby Leth // Kimono, Stine Goya 3.400 kr.

August måned på Costume.dk

Glæd dig til en måned fyldt med modeuger, de bedste fund til den nye sæson og Costumes løbeklub. Læs med her

August betyder modeuge i København, og du kan komme med om bag modeugetæppet, når vi dagligt rapporterer fra CPHFW her på Costume.dk og på Instagram @costumedk. Glæd dig til at se højdepunkterne fra fra de største shows, backstage-reportager, moderedaktionens dagbøger og den bedste streetstyle.

Det er også måneden, hvor de første efterårskollektioner begynder at lande i butikkerne, og på Costume.dk vil du finde sæsonens bedste køb og guides til de største tendenser.

HUSK VORES BEAUTY, FIT OG LIVING Husk, at vi på Costumebeauty.dkog Costumeliving.dk hver dag opdaterer dig med de nyeste produkter og tendenser samt inspirerende shoppingguides.

Costumefit.dk finder du som altid sunde opskrifter og motiverende trænings- og sundhedsartikler. I august har vi ekstra fokus på løb, og vi har startet en lille digital løbeklub, når vi varmer op til Søerne Rundt-løbet, som Costume er med til at afholde. Ses vi?

Kærlig hilsen
Anette Langberg

Digitalredaktør