© Josephine Svane & Daniel Schriver

December måned på Costume.dk

Living, Beauty og Fashion i en skøn forening. Det er slut med kun at få modeindhold på Costume.dk - fremover giver vi dig hele pakken

Det er ikke den store aha-oplevelse, at december betyder jul, gaver, hygge og lidt guides til nytårafesten og julefrokosten her på sitet.

På Costume.dk finder du allerede adskillige gaveguides - og der er flere på vej her i december måned. Find dem alle under Costume.dk/julegaver. Husk også at deltage i vores adventskalender med en ny, lækker konkurrence hver søndag i advent. Disse finder du, sammen med resten af vores konkurrencer, HER.

Men det hele skal jo ikke gå op i jul og gaver, og i december vil du selvfølgelig kunne finde mange andre mode- og skønhedsguides på Costume.dk. Som noget helt nyt finder du også indhold i vores nye Costume Living-sektion. Vi tager dig med ind i inspirerende boliger, finder de bedste interiørfund og guider dig til at lave smukke stillebens derhjemme i løbet af måneden. Hold øje med Costume.dk/living.

VI ER ET HOLD AF EKSPERTER Da vi relancerede Costume.dk i sidste måned, så var en ting helt sikkert: Vi ville knokle rumpetten ud af bukserne for at lave Danmarks bedste og mest alsidige modesite. Det har betydet, at vi har fået nogle flere mennesker på holdet, og du skal blandt andet sige hej til Anette Langberg, der nu er fast webjournalist på vores Beauty-sektion.

Derudover har vi fået an lang række af bidragsydere, der hver uge leverer indhold til os og er eksperter indenfor bestemte områder. Vi har blandt andet yogainstruktør og kostvejleder Melissa Brangstrup, madblogger Signe Moesby Leth og snart skal du også møde makeupartist Nicci Welsh, der laver videomakeupguides specifikt til Costume.dk.

Vi glæder os til at vise dig det hele og gøre Costume.dk til dit foretrukne, danske modemedie på nettet.

GØR VI DET GODT NOK?
Hvis der er noget, du føler, vi mangler eller kan gøre bedre, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv en mail til webpraktikant@benjamin.dk og skriv "Feedback" i emnefeltet.

Kærlig hilsen
Trine Oehlenschlæger Joensen

Webredaktør