Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Øreringe, Oscar de la Rente hos Mytheresa.com ca. 2.039 kr. // Kjole, Miu Miu hos Mytheresa.com ca. 10.789 kr. // Guirlande, House Doctor hos Livingshop.dk 80 kr. // Hårbånd, Ganni 499 kr. // Mules, Notabene 1.595 kr.

December på Costume

Årets sidste måned er både årets festligste og hyggeligste. Derfor er december på Costume dedikeret til alt, der rimer på fest og julehygge

Vi har taget hul på årets sidste måned, der både er årets festligste og hyggeligste. Derfor er hele december på Costume dedikeret til alt, som rimer på fest og julehygge.

For at gøre det nemt for dig at finde præcis det indhold, du er i humør til, har vi lavet to nye sider: Costume.dk/fest, hvor du blandt andet kan finde masser af inspiration til dit festoutfit, og Costume.dk/jul, som byder på vores forslag til de perfekte julegaver og -opskrifter.

Og alt det andet ...

Selvfølgelig holder vi dig også opdateret med alle de bedste nyheder inden for mode, skønhed, bolig samt træning og sundhed, så kig endelig forbi Costume hver dag – vi lover at have masser af spændende artikler klar til dig.

Kærlig hilsen

Rikke Christensen, chefredaktør og Amira Høg Daimar, digitalredaktør