© costume.dk

Derfor skal du abonnere på Costume!

Lad os fortælle dig om alt det unikke indhold vi laver til Costume hver måned

Bag magasinet Costume står en redaktion bestående af 13 engagerede og modeinteresserede unge kvinder - vi brænder alle for at lave det aller bedste magasin til dig hver eneste måned og løber gerne nogle ekstra meter for at nå i mål. Du kan møde os alle lige HER og herunder kan du læse om noget af det indhold, som du kan forvente at finde som en fast del af Costume. Derudover laver vi en masse special-udgaver hvert år med ekstra fokus på shopping, ny sæson, tendenser, sommer, fest eller andet lækkert.

Mode & shopping

Vores moderedaktion består af vores moderedaktør, Maiken, to assisterende moderedaktører, Anne og Thora, samt tre modepraktikanter, Julie, Annika og Sisse. Disse seks mennesker knokler hver måned for at lave de aller bedste guides, shoppingsider og modeserier til dig. Hver måned i Costume finder du nemlig 3 unikke modeserier, en hel trendsektion med masser af shopping, de nyeste tendenser, vores favoritter, highstreetfund samt Annes fra catwalk til hverdag, hvor hun afprøver en tendens fra catwalken og gør den brugbar.

Derudover laver moderedaktionen ofte større guides som i det næste nummer af Costume, hvor du kan glæde dig til en hel sommerguide med de aller bedste shoppingfund.

Du finder også hver måned Shoppelisten i Costume, hvor vi beder en cool fashionista finde lækre shoppefund.

Derudover har vi siderne Mig og min, hvor vi giver en personlig vinkel på moden ved at få skønne modepiger til at vise og fortælle om fx deres arvestykker, bedste køb, stil, klædeskab, yndlingsbutikker eller andet. Vi har også to sider med fashionprofil, hvor en it-girl viser personlige billeder fra sin hverdag (det kan være en model til modeugerne eller lignende).

Læsningen

Hver måned kan du selvfølgelig finde vores notesider med alt, hvad du skal vide om modebranchen (før alle andre) samt et interview i Costume, hvor vi går helt tæt på en stjerne. Derudover laver vores journalist Tilde tendens-artikler, hvor vi ser nærmere på, hvad der rører sig i branchen og stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor tingene er som de er. Vi går også i dybden med modehuse og andre dele af branchen i vores modebaggrunds-artikler.

Skønhed og sundhed

Vores skønhedsredaktør Stinne finder ikke alene de aller bedste og nyeste skønhedsprodukter til dig, så du kan se dem før alle andre - hun går også i dybden med nye tendenser i skønhedsverdenen som BB (og CC) cream, serum, unikke dufte og meget mere. Derudover guider hun dig også til de aller bedste sundhedstips og rejser ofte ud af landet for at tale med de bedste skønheds- og sundhedseksperter.

SE, ALT DET HAR DU DA IKKE LYST TIL AT GÅ GLIP AF VEL?

Hvis du er bare liiiidt fristet af at forkæle dig selv med alle disse gode shoppingfund, smukke billeder og guides, så klik dig ind og se vores abonnementstilbud. Du kan få 12 numre af Costume for bare 379 kroner. Spar 220,40 kroner.