Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Costume

Er du Costumes nye modepraktikant?

Drømmer du om et job i modebranchen, elsker du at shoppe, og interesserer du dig for designere, butikker og nye tendenser? Så er du måske Costumes nye modepraktikant

Dit job vil bestå i at assistere Costumes moderedaktion - det vil sige at hente tøj til Costumes mange trendsider, hjælpe til under modeserier og stå for forefaldende arbejde på redaktionen. Som modepraktikant bliver du en del af redaktionen, deltager i redaktionsmøder og får et indblik i hverdagen på et modemagasin og i den danske modebranche.

Vi forventer, at du har en stor interesse for mode, er flittig og engageret. Stillingen er en deltidsstilling á tre dage om ugen i 6 måneder og er ulønnet.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en ansøgning, dit cv med billede samt billeder af 5 ting, du ønsker dig til din garderobe til assisterende moderedaktør Thora Valdimarsdóttir: thorav@benjamin.dk. Du er velkommen til at skrive en mail, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Mere om Costume og dig? Få Costumes nyhedsbrev