Mød sangerinden Amina i det nye nummer af Costume.
© Rasmus Weng Carlsen

Er du Costumes nye modepraktikant?

Costume søger en ny praktikant til modeafdelingen. Er det dig? Vi tilbyder et spændende praktikforløb med fokus på mode, sociale og digitale medier og magasinproduktion.

OBS: Praktiksamtaler afholdes løbende.

Drømmer du om en fremtid i modebranchen? Brænder du for mode og kultur, sociale og digitale medier? Så er du landet det rigtige sted!

Som modepraktikant på Costume får du dine egne ansvarsområder, og dit arbejde vil spænde fra at assistere på fotoskydninger, hjælpe modeteamet med at producere sider til magasinet, have ansvar for Costumes moderum, deltage i møder og repræsentere Costume hos forskellige brands, PR-bureauer, til events og meget, meget mere.

Om dig

  • Du brænder for mode og finder magasinverdenen spændende og interessant. Du er vild med at møde nye mennesker og er ikke bange for at tage ansvar.
  • Du trives i en vekslende hverdag, hvor tempoet kan være højt, og du forstår at have mange bolde i luften – også når der er travlt.

Til gengæld tilbyder vi et sjovt, spændende og lærerigt praktikophold, hvor du vil få stor praktisk erfaring, gode udviklingsmuligheder og løbende sparring.

Søg stillingen

Lyder det som noget for dig? Så send CV og ansøgning hurtigst muligt til Costumes commercial director Clara Matz på claram@costume.dk.

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt

Praktikstillingen er ulønnet og omfatter 25-37 timer om ugen alt efter skolegang og fritidsarbejde, og arbejdspladsen ligger på Østerbro.

Opstart i januar 2022 og minimum 3 måneder frem.