© Costume 176

Er du Costumes nye studentermedhjælper?

Vil du gerne have en fod indenfor i modebranchen? Costume.dk og Costume.no søger en studentermedhjælper, der mestrer norsk på skrift

Drømmer du om en fremtid i den digitale mode- og skønhedsbranche? Og brænder du for kommunikation, medier og journalistisk? Så er det dig, vi leder efter.

Om stillingen

Costume søger lige nu en studentermedhjælper, som skal hjælpe med at levere indhold på norsk til Costume.no og eventuelt også på dansk til Costume.dk. Det er derfor vigtigt, at du mestrer norsk på skrift.

Du bliver en del af det digitale team i Danmark, men får ansvaret for at skrive og oversætte indhold til det norske Costume.no.

Fokusområdet vil være skønhed, men der vil også skulle skrives modeartikler. Du får dine helt egne ansvarsområder, og kan få lov at følge artikler helt til dørs fra idé til udgivelse – såvel som du vil få ansvar for at oversætte artikler, som andre i teamet har skrevet.

Stillingen er på 15 arbejdstimer om ugen.

Jobstart: Hurtigst muligt.

Om dig

Du brænder for mode, skønhed og digital formidling.

Du mestrer norsk på skrift og har desuden et skarpt øje for korrektur, tegnsætning og sætningskonstruktion. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du også skriver godt på dansk.

Du har et godt kendskab til Photoshop, og det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med CMS-systemer.

Du trives i en afvekslende hverdag, hvor tempoet er meget højt, og du forstår at holde mange bolde i luften – også når der er travlt.

Vi lever af gode ideer, og derfor er det også vigtigt, at du har masser af dem.

Søg stillingen

Lyder det som noget for dig, så send CV og ansøgning til Digital Teamchef Trine Oehlenschlæger på trineo@benjamin.dk og notér, hvornår du kan starte.
Skriv en idé til en skønhedsartikel, som du mener kan hitte på både Costume.dk og Costume.no.

Vedhæft desuden et billede af fem ting, du ønsker dig til din garderobe/skønhedshylde netop nu – sat op i en kollage i Photoshop.

Ansøgningsfrist: 1. december 2016.