© costume.dk

Få smukke og velplejede vipper

Bestil et abonnement på Costume og få det nye kultprodukt M2 Lashes Revitalizing Gloss med i købet

Hvis du ikke allerede har hørt om M2 Lashes, er det på tide, at du gør det. Fashionistaer over hele verden sukker nemlig over produkterne.

Vi plejer både hår og hud til den helt store guldmedalje, men glemmer nogle gange vores skrøbelige øjenvipper. M2 Lashes Eyelash Revitalizing Gloss er en daglig fugtighedscreme til dine vipper, som de vil takke dig for at bruge. Her på Costume er den landet i flere af vores beautypunge og er nu en fast del af den daglige rutine. Brug den under din mascara om morgenen og/eller når du har fjernet din makeup om aftenen.

Med Costume kan du nu få M2 Lashes Eyelash Revitalizing Gloss (jubiiii), der er den perfekte partner til deres anmelderroste growth serum - den kan både bruges alene eller som supplement hertil. Resultater er sundere, stærkere, mere definerede og strålende vipper.

Costumes skønhedsredaktør Stinne Jensen siger om produktet:
“Hvis du har lange eller mørke vipper i forvejen, kan du helt undgå at bruge en mascara, da denne kan give dig den samme glossy effekt som en mascara.”

Du får 5 numre af Costume + M2 Lashes Eyelash Revitalizing Gloss for bare 179 kroner + 49 kroner i porto og ekspeditionsgebyr. Du sparer 450,75 kroner.