Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Taske, Gucci ca. 5.895 kr. (forhandles i Gucci på Ny Østergade) // Pumps, Aquazzura hos Net-a-porter.com ca. 3.845 kr. // Limited edition blush, Guerlain 380 kr. (forhandles hos Sephora) // Kjole, Valentino hos Stylebop.com 14.780 kr.

Februar på Costume.dk

Denne måned hylder vi kærligheden, og du skal glæde dig til guides til de bedste dates, de sødeste kærlighedshistorier og meget mere

I denne grå måned har man brug for varme og kærlighed, og derfor står februar på Costume.dk i kærlighedens tegn.

Vi guider dig til at blive date-klar fra top til tå, de mest romantiske storbyer, du skal besøge og de bedste gaver til Valentines Day – og husk, at selvom du ikke er fan af den internationale kærlighedsdag, så er lidt ekstra kærlighed altid godt at få ind i hverdagen.

Mangler du inspiration til dates – med din kæreste eller veninder – så finder du her på Costume.dk i februar en guide til de bedste muligheder på både luksus og budget, så du kan planlægge den perfekte dag med en, du holder af.

Glæd dig også til interviews med nogle af Danmarks sødeste par, der fortæller om, hvordan de mødtes, hvorfor de passer godt sammen og hvordan, de holder gnisten i forholdet i live.

God februar fra os til dig.

Kærlig hilsen,
Rikke Christensen

Chefredaktør

Mere om Costume og dig? Få Costumes nyhedsbrev