© Josephine Svane & Victor Jones

Januar måned på Costume.dk

Årets første måned står på udsalg, ny sæson og en tidlig start på modeugerne

Julen er slut, flæskestegen er tygget, gaverne er pakket op og året er (forhåbentlig) blevet skudt i gang med et brag af en nytårsfest. Hvad nu?

På Costume.dk har vi faktisk glædet os til at tage hul på det nye år, som for os betyder mere fokus på sundhed (jaja, ligesom alle andre), udsalgsshopping og ny sæson. Det vælter ind med nye varer i butikkerne, og derfor skal de gamle jo sælges - til gode priser. Vi guider dig til, hvad du skal gå efter, så du kan bruge dine køb langt ind i foråret, og finder også lækre udsalgskøb til din bolig på Costumeliving.dk.

Derudover guider vi dig til sund takeaway, giver dig lækre detox juiceopskrifter og gode tips til dit vinterhelbred.

NY SÆSON Costume 155 udkommer 8. januar med fokus på SS15, og på Costume.dk kommer vi også til at smugkigge lidt på den nye sæson. I slutningen af måneden skal du huske at følge med i vores dækning af den danske modeuge - du får ikke bare vores favoritkollektioner at se, men vi har også vores dygtige streetstylefotograf til at fange inspirerende gademode, vi laver backstageinterviews, guider dig til de bedste beautylook, skriver dagligt dagbøger, viser egne outfits og meget meget mere.

Jeg håber, at du vil bruge lidt tid sammen med os i løbet af måneden.

Kærlig hilsen

Trine Oehlenschlæger Joensen

Webredaktør