© Bokse, Hay 199 kr. for 3 styk // Smoothie, Amillionmiless.com / Le lacque i brun henné, Ysl 190 kr. // Badedragt, Ganni 699 kr. // Løbesko, Adidas 1.200 kr.

Juli måned på Costume.dk

Denne måned inviterer vi til en helt særlig event, og så kan du glæde dig til indhold med fokus på en sund sommer. Læs med her

Sol og sommer – juli måned er skøn! Men selv om juli for mange betyder ferie, kan du som altid hver dag tjekke ind på Costume.dk og finde inspirerende shopping, modenyheder, skønhedsguides og meget mere.

I juli måned har vi fokus på sundhed på Costume.dk, og derfor skal du holde særligt godt øje med Costume Fit denne måned. Udover lækre, sunde opskrifter og træningstips, har vi glædet os meget til at invitere dig med til en cool event, hvor vi håber på at se mange af vores kære læsere!

Læs meget mere om det her: Løb med Costume.

Costume Living er der sommerrengøring på programmet, og derfor vil du blandt meget andet finde shoppingguides til skøn opbevaring og musthaves til organisering af din garderobe.

Husk også, at du altid kan følge os på Instagram @costumedk og på Facebook.com/costume.dk – vi bliver så glade, når du følger med, liker og kommenterer på vores opslag <3

Hav en rigtig god sommer!

Kærlig hilsen
Anette Langberg

Digitalredaktør