© Portræt: Costume // Krus, Rice hos Designfund.dk hhv. 235 kr. og 139 kr. for fire styk. // Sun body lotion spf 50, Rudolph Care 225 kr. // Sensibio h20, Bioderma, 89 kr. // Mini dry shampoo, Batiste 45 kr. // Hat, H&M 99 kr. // Kjole, Mango, 499 kr.

Juni måned på Costume.dk

Vi går all in på festival denne måned! Læs her, noget af alt det vi har på programmet til dig i juni måned – fashion, beauty, living og fit

Juni måned er sat i gang, og 5. juni har vi på Costume.dk brygget på noget særligt til dig. 5. juni 2015 er nemlig dagen, hvor vi kan fejre, at det er 100 år siden, at kvinder fik stemmeret i Danmark. Vi markerer dagen med noget helt specielt til dig – mere vil vi ikke røbe nu.

Juni måned betyder også, at der er festival på programmet! Vi glæder os til Distortion i København, Northside Festival i Århus, Tinderbox i Odense og selvfølgelig Roskilde Festival, og vi vil i denne måned guide dig til din festival – før, under og efter – og give dig dagbøger og den bedste streetstyle fra festivalerne, som Costume selv skal med til i år.

Du kan denne måned på Costume.dk finde guides dig til, hvad du skal have med i din taske, og hvordan du holder dig skøn på festivalen på Costumebeauty.dk – makeup, den rette solbeskyttelse og produkter i rejsevenlige størrelser.

Costumeliving.dk vil du finde inspiration til din sommer udenfor og blive guidet til den perfekte havefest og picnic i den danske sommer.

Sommerens lækreste opskrifter finder du på Costumefit.dk, hvor vi også vil give dig de bedste træningstips og guides – det er ikke for sent at tænke på strandformen endnu.

Husk at kigge forbi vores konkurrenceside, hvor vi udlodder den ultimative skønhedspakke til dig, der skal på festival.

Kærlig hilsen
Anette Langberg

Digitalredaktør