Mød Costumes nye moderedaktør

Thora Valdimarsdóttir er ikke ny i modebranchen eller på Costume - men hun er vores helt nye moderedaktør. Få hendes stiltips her

Costumes tidligere moderedaktør, Maiken Winther, valgte efter 11 år i firmaet at blive selvstændig, og vi ønsker hende alt held og lykke med projektet (og har allerede selv booket hende ind til et par kommende modeserier til magasinet). Det betyder også, at det er blevet tid til at introducere en ny moderedaktør: nemlig Thora Valdimarsdóttir. Thora har arbejdet som assisterende moderedaktør for Costume i tre år, og med hendes seje kunnen og øje for detaljer var det ikke et svært valg, at hun skulle være den nye ansvarlige for alt vores modeindhold i magasinet.

Thora er islænding (deraf efternavnet, som vi stadig forsøger at lære at udtale). Hun er 33 år og bor på Frederiksberg med sin søn Elias på 8 år, der holder hende til titlen som soccer mom. Hvis du ikke allerede kender Thora, har vi her stillet hende et par spørgsmål, så du kan komme lidt tættere på hende og hendes stil. Se også hendes uge i outfits lige her på Costume.dk.

Hvad glæder du dig mest til som moderedaktør?“Åh, det er det sværeste spørgsmål, for jeg glæder mig til det hele. Mest af alt glæder jeg mig til at starte en ny sæson sammen med et nyt team med friske øjne og idéer. Jeg elsker at brainstorme og komme på noget, hvor man bare tænker 'YES', hvor bliver det fedt det her.” Beskriv din personlige stil?“Jeg elsker basisgarderober, som man kan tilføje kant, farver og mønstre til gennem accessories, og så ELSKER jeg herregarderoben. Må erkende, at jeg har en del sager, der er meget herreagtige, og en smule sporty.” Hvad er dit seneste garderobekøb?“Jeg købte et par over-the-knee støvler fra & Other Stories forleden. Har ledt efter et par, der sidder perfekt de seneste to år og med en hæl, der ikke er for høj - så jeg slog straks til, da jeg så dem.” Hvad har du for meget af i din garderobe?“Det kommer lidt an på, hvem man spørger. Nogen vil måske mene, at jeg har for mange sko, men hvis man spørger mig, er der et utal af sager, inklusiv sko, som der er akut mangel på i mit skab :)” Hvis du skulle anbefale vores læsere at investere i ét vinterkøb: hvad skulle det så være? “Jeg var simpelthen så vild med Calvin Kleins AW14-kollektion, at jeg måtte ud og finde et par klassiske Dr. Martens. Jeg købte mine støvler i black on black og satte hvide snører i. Jeg elsker dem mere og mere for hver dag og tænker, at de nok skal holde mine fusser varme til vinter.”

Hver tirsdag på Costume.dk kan du se, shoppe og lade dig inspirere af Thoras personlige favoritter.